EU kommer med nya direktiv kring avvisade asylsökande – nu ska de tvingas lämna EU

Allt för många personer uppehåller sig olovligen i EU, trots att de har fått besked om att resa hem efter att ha nekats uppehållstillstånd eller asyl. Som en sista utväg vill därför EU:s medlemsländer framöver göra det möjligt att skicka ut asylsökande migranter med tvång till ett säkert tredjeland – även om migranterna inte har någon förbindelse till det landet.

Igår kväll blev EU:s medlemsländers Ministerråd under ett möte i Luxemburg således eniga om en rad åtstramningar i Avvisningsdirektivet, som skall bidraga till att göra medlemsländerna mycket mer effektiva när det gäller att skicka ut människor som inte har rätt att uppehålla sig i EU.

Det låter utmärkt, men sedan är frågan om EU kan leva upp till det eller om man återigen bara bygger luftslott för att köpa sig tid.

Vi ser hur bra det har gått i Sverige med att skicka tillbaka de hundratusentals illegala migranter som vi har i landet.

I januari 2016 proklamerade den dåvarande inrikesministern Anders Ygeman (S) att uppemot 80.000 personer som sökt asyl i Sverige 2015 skulle utvisas. Med facit i hand så vet vi att det bara var en stor fet lögn!

Sverige klarar inte ens av att utvisa de afghaner som fått avslag på sina asylansökningar för att de saknar skyddsskäl, eftersom asylaktivister sätter käppar i hjulet. Det finns heller inga resurser att lokalisera de hundratusentals illegala migranterna som lever i det dolda för att sedan deportera dem.

Ett sätt skulle kunna vara att röka ut dem genom att dra in fri vård och skolgång för illegala migranter samt göra det olagligt att gömma migranter. Men det lär aldrig hända i den humanitära stormakten Sverige där naivitet går före det sunda förnuftet – vi är och förblir en bidragsmagnet på skattebetalarnas bekostnad!

Det spelar ingen roll att det mesta i samhället och särskilt kommunerna börjar falla ihop som ett korthus utan vi ska fortsätta med vår öppna hjärtan-politik kosta vad det kosta vill. De största förlorarna är våra barn och barnbarn som får betala det högsta priset för våra enfaldiga politikers eviga strävan efter godhetspoäng!

https://www.berlingske.dk/internationalt/brutalt-eller-win-win-nu-vil-eu-samle-afviste-asylansoegere-i-lande?fbclid=IwAR1FKITNVrMj3qKtqJ0s5Ijp1oDv3bHt2yS7Gf_lrTfQmaK142DyB-ufg9c

dk.jpg

4 reaktioner till “EU kommer med nya direktiv kring avvisade asylsökande – nu ska de tvingas lämna EU

  1. Lär av Australien. Sätt dom på en ö med enkel föda, och låt dom åka hem närhelst dom vill. Skydda dom mänskliga rättigheterna, för genuina svenskar.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s