Den danska polisen vill ha upplysningar efter att 17-åring misshandlats och rånats – varför är det så känsligt att visa vilka förövarna är?

Precis som i Sverige är dansk mainstream media försiktiga med att gå ut med signalement på viss typ av brottslighet, men alternativ media vill däremot hjälpa polisen att fånga de efterlysta ungdomarna och publicerar bilderna från övervakningskameran.
 
Det handlar om en 17-åring som förra lördagen var inne i en Netto-butik i Randers och när han var på väg ut från butiken så kom det fram en grupp män som sade att de ville tala med honom. 17-årigen kände inte männen och kände sig hotad, varpå han backade in i butiken igen. En av ynglingarna tog då av sig sin keps och skallade honom. Sedan släpade de ut honom ur butiken och började sparka samt slå honom medan han låg på marken. Man sprutade även pepparspray i hans ansikte. Männen bad 17-åringen resa sig och krävde att få hans jacka, som han tog av sig och gav till gänget som sedan försvann springande från platsen. Østjyllandspolisen vill gärna få information om vilka männen kan vara.
 
Således är det mest naturliga att man publicerar bilderna istället för att hymla som vi ser ständiga exempel på i Sverige. Varför är det en så outhärdlig tanke för så många i landet Mellanmjölk att man visar vilka förövarna är – särskilt när vi har stora problem med grov kriminalitet och sexualbrott samt en väldigt otrygg befolkning? Våra politiker borde våga stå för det man varit med och skapat istället för att rygga undan!
 
Ok, människor kommer att upptäcka att det är fler invandrare som begår brott än vad man hittills gått ut med – men det har de flesta redan listat ut så skadan är redan skedd, med extrem polarisering och ett gravt politikerförakt som följd. Varför inte bara köra med öppna kort hädanefter, särskilt eftersom såväl Jerzy Sarnecki som BRÅ indikerar att det inte finns någon koppling mellan invandrare och den ökade brottsligheten? Således bordet det inte finnas något att dölja!
 
Ibland blir man bara så trött på alla lögner och allt hyckleri i det här landet som står en upp i halsen – låt bubblan spricka någon gång så att vi kan börja ta tag i problemen på allvar istället för att gå som katten kring het gröt!
 
netto.jpg

En reaktion till “Den danska polisen vill ha upplysningar efter att 17-åring misshandlats och rånats – varför är det så känsligt att visa vilka förövarna är?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s