Socialdemokraterna gör det som de är bäst på – slår sig för bröstet istället för att leverera på riktigt

I dagens Aftonbladet gör Socialdemokraterna det som de är bäst på – slår sig för bröstet och menar att det faktiskt är deras parti som är de riktiga Sverigevännerna tack vare sin eminenta politik.

Att deras förda politik i praktiken håller på att föra Sverige käpprätt åt helvete är mindre relevant i sammanhanget, för här är inte sakpolitik särskilt viktigt utan istället beter man sig likt småbarn som kivas om vem som är bäst i klassen. Självklart handlar det om det ”kvinnofientliga extremistpartiet” Sverigedemokraterna som man jämför sig med när man vill påvisa att det bara finns ett Sverigevänligt parti och det är Socialdemokraterna.

Hur vore det om man istället lade tid på att faktiskt ta tag i landets enorma problem, istället för att kivas om vem som är mest Sverigevänlig? Man kan börja med att sparka ut stödpartierna och dra åt tumskruvarna kring migrationspolitiken samt anhöriginvandringen, samtidigt som man på riktigt säkrar landets gränser och sätter ned foten mot den grova kriminaliteten samt religiös extremism. Sedan kanske man kan ana en tillstymmelse till att man värnar om medborgarna i landet och framtida generationer.

Hela debattinlägget är så fånigt att jag inte ids kommentera deras påståenden i sak, men det räcker att se sig omkring i det samhälle som S varit med och skapat för att förstå att de är ute på djupt vatten. Hade jag varit i deras kläder så hade jag tänkt till två gånger innan jag publicerade en sådan text om man vill bli tagen på allvar.

En stor fet ursäkt till Sveriges befolkning och ett proklamerande om att de invandringskritiska partierna haft rätt hela tiden (likt S i Danmark gjort) samt ett löfte om att göra om och göra rätt hade varit mer ärligt, men Socialdemokraterna verkar ha en förkärlek för att kasta sten i glashus!

https://unv.is/aftonbladet.se/debatt/a/4qrv9g/vi-ar-de-riktiga-sverigevannerna

3 reaktioner till “Socialdemokraterna gör det som de är bäst på – slår sig för bröstet istället för att leverera på riktigt

 1. Det största felet i Sverige är den enorma över tron på att man vet och kan bäst.

  När man gick i skolan så salärarna alltid ” mina lektör är viktigaste och bäst” så ta ledigt en annan lektion.

  Politikerna tror att de alltid gjortt bättre än andra. De skryter om sitt dåliga arbete och förnekat de ännu sämre.

  Människor som tror de är gudar som varken ser eller hör sina fel kommer bara göra mer fel. Och det är det vi sett de senaste 30 åren.
  De har blockerat sig från sunt förnuft och agerar som femåringar i trots åldern. ( Vilket förlamningar barnen)
  Det som är mest skrämmande är att all motstånd tystas ner och hotas. Skulle vara bättre om vi agerade som fransmän. Då hade det hänt något.

  Gillad av 1 person

 2. Glöm inte att Aftonbladet är Socialdemokraternas propagandakanal. Dom är inte neutrala. Detta visar även ”demokratins” största akilleshäl, påverkankampanjer. Man talar helst aldrig om sakfrågor, bara massa lös ideologi, känslor och åsikter.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s