Vi hade fel – våldtäktsvågen som sköljt över landet har inget med de ökade migrationsströmmarna att göra, istället är det internets fel samt att fler vågar anmäla

Regeringen gav förra året Brottsförebyggande rådet, BRÅ, i uppdrag att analysera sexualbrottsutvecklingen 2015–2017 och hitta förklaringar till den negativa utvecklingen. Nu är rapporten färdig och slutsatsen är bland annat att ökningen av anmälda och rapporterade våldtäkter troligen främst förklaras av en ökad anmälningsbenägenhet samt fler internetrelaterade brott.

En anledning kan enligt BRÅ vara att gärningsmännen fått kontakt via en dejtingapp, dessutom har upprop som Metoo och en ökad medierapportering om sexualbrott, gjort att fler vågar anmäla och rapportera brott.

”Myndigheten har också undersökt om det rekordstora asylmottagandet 2015 kan förklara utvecklingen, eller en del av den. Svaret blir att flyktingsituationen inte kan ha orsakat mer än en liten del av ökningen. De kommuner som tog emot många flyktingar hade ibland en minskning av sexualbrotten. Brå har bland annat jämfört sexualbrottsutvecklingen i kommuner med olika stort flyktingmottagande. De asylsökande hade behövt begå sexualbrott i genomsnitt 83 gånger oftare än den övriga befolkningen för att förklara ökningen av rapporterad sexualbrottslighet 2015–2016, och en så stor överrepresentation är inte sannolik, skriver myndigheten.”

Ja där ser man – vi har alltså haft fel hela tiden och sexualbrotten har inte ökat så mycket som man kan tro. Så här har det således alltid varit, bara att tjejer inte vågat rapportera om det lika ofta tidigare.

Om så är fallet kan man fråga sig varför polisen aldrig går ut med signalement när icke-svenskar har våldtagit någon? Om invandrare inte är överrepresenterade i statistiken så finns det väl heller inget att dölja?

Det känns som att det ligger en hund begraven här och att regeringen gjort ett beställningsjobb, men vad vet jag. Om detta stämmer borde vi således hädanefter få fullt signalement på alla kriminella förövare oavsett etnicitet med start imorgon!

https://www.svd.se/bra-okning-av-sexbrott-gar-inte-att-koppla-till-flyktingar

me2

6 reaktioner till “Vi hade fel – våldtäktsvågen som sköljt över landet har inget med de ökade migrationsströmmarna att göra, istället är det internets fel samt att fler vågar anmäla

 1. Först raderar man var männen kommer ifrån och skriver Svenska män i polisrapporterna.

  Det är ett förtal och kränkning av svenska män att anklagas för de fruktansvärda gruppvåldtäkter som flyktingarna är skyldiga till.
  Det andra som politikerna är skyldiga till, är att många fler våldtäktsmän går fria
  för man tar bort viktig information av vilket land de kommer ifrån, brytning i språket och utseende. Vilket försvårar utredningarna och gör det svårare att få dem fällda.

  4 syrier blev helt plötsligt 4 svenska män .Så frågan är hur BRÅ då kan utreda gärningsmännens bakgrund.
  Helt plötsligt är alla gärningsmän Svenskar. När man som utsatt nämner deras etniska bakgrund blir man kallad rasist.
  Att polisen kallar en utsatt kvinna för rasist när man förklarar hur gärningsmannen visar hur desperata vara politiker är för att dölja sanningen.

  De tredje är att politikerna och myndigheter lägger massa pengar och resurser för att försvåra att sanningen kommer ut av den enda orsaken för att de är flyktingar och för att inte flyktingmotståndet ska öka.

  Poliserna är fullt medvetna att politikerna vill dölja männens bakgrund

  Varje våldtäkt och sexuellt utnyttjande som Flyktingarna är skyldiga till skulle inte ske om inte politikerna släppte in dem.alltså skyddar politikerna sig själva när de skyddar brottslingar och offrar svenska flickor.

  Ger BRå noll poäng som vanligt för de förtjänar inget annat , slösat mer skattepengar för att skydda politikerna.

  Samma som brå sa att våldtäkterna inte ökat. Men efter Mee too så ändrade brå och Svenska politiker sina tal.

  Gilla

 2. När vi ändå är inne på den här sortens genre, kanske vi kunde avverka tomten, rödluvan, vargen, och alla trollen på en gång när vi ändå är i farten. Flytta på er Bröderna Grim. Jag trodde aldrig jag skulle få uppleva sovjetisk statspropaganda i Sverige, men som sagt, hur fel jag hade. Propagandan sköljer som en tsunami över Sverige var dag. Tyskarna reagerade inte förra seklet, svenskarna sväljer det på samma sätt nästan 100 år senare. Den djupa staten har säkrat sina propagandakanaler och utnyttjar dom flitigt. SVT och SR har nu beskattningsrätt, och MSM är totalitärt i händerna på statligt lojala ägare som nu arbetar sig tum för tum mot att även dom få beskattningsrätt som propagandakanaler. Oliktänkande media stängs ner, oliktänkande dras inför rätta som rasister och för HMF.

  Gillad av 1 person

 3. Det kan ju en förståndshandikappad, räkna ut, hur det ligger till. Sossarna inbillar sig att ju oftare man upprepar en lögn, så till sist blir det en sanning! Det är bara pinsamt att höra deras formuleringar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s