Centerpartiet sviker om och om igen – räddar kvar Annika Strandhäll

Klockan tolv i dag ska det röstas om huruvida riksdagen har förtroende för socialförsäkringsminister Annika Strandhäll efter Försäkringskassan-affären, men nu står det klart att Strandhäll får stanna efter att Annie Lööf och Centerpartiet beslutat sig för att rädda kvar Annika Strandhäll genom att lägga ned sina röster.

Varför är man inte förvånad? Centerpartiet har blivit en symbol för sveket och det är för mig en gåta hur partiet överhuvudtaget kunde avancera i EU-valet.

Det är uppenbart att regeringens ministrar kan agera hur som helst och ändå få sitta kvar – att man kör över folket är irrelevant eftersom vi numera lever i en demokratur.

Vi har fyra långa år framför oss om inte SD, M och KD lyckas övertala L om att fälla regeringen i ett misstroendevotum inom en snar framtid. Tyvärr tror jag dock de saknar både modet och viljan som krävs så det finns bara en sak att säga – bevare oss väl!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/0nW2k6/borgerliga-ilskan-mot-loof-salt-sig

lööf

6 reaktioner till “Centerpartiet sviker om och om igen – räddar kvar Annika Strandhäll

  1. Historiskt har Bondeförbundet,numera Centerpartiet,lutat starkt åt vänster så nä,det är inte förvånande.Oavsett,Annika Strandhäll är milt sagt olämplig som minister.

    Gillad av 1 person

  2. Off topic
    Hur gick det med V:s misstroende, har inte hört ett ord om det!? Fast Sjöstedt är ju en lika feg usling som Löfvén, så det blir nog inget!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s