Brittisk läkare riskerar att få sparken efter att ha bett en muslimsk kvinna ta av sig sin niqab så att han kunde höra henne bättre

Den brittiske läkaren Keith Wolverson bad en muslimsk kvinnlig patient att ta av sig sin niqab så att han kunde höra henne bättre – nu är läkaren, som praktiserat medicin i 23 år, huvudperson i en internutredning på sjukhuset och riskerar att få sparken från sitt jobb på Stoke University Hospital på grund av påstådd diskriminering.
 
Enligt doktor Wolverson har han tidigare stött på muslimska kvinnor som vid undersökningen självmant tagit av sig sina slöjor. I det här fallet tog kvinnan själv av sig slöjan vid undersökningen, men hennes man fick senare reda på det och lämnade in en anmälan. Det var kvinnans dotter som var sjuk och läkaren försökte på bästa sätt förstå vilka symptom barnets hade.
 
Wolverson menar att han inte är rasist och att det inte har något med ras, religion eller hudfärg att göra.
 
En petition för att samla namnunderskrifter som stödjer läkaren har skapats och tidigare idag hade redan över 5.300 personer skrivit under.
 
Det blir allt mer uppenbart att den politiska korrektheten har gått överstyr på många håll här i världen!
 
niqab

3 reaktioner till “Brittisk läkare riskerar att få sparken efter att ha bett en muslimsk kvinna ta av sig sin niqab så att han kunde höra henne bättre

 1. Det är en skrämmande värld vi lever i. vi får läkare vi inte fattar vad de säger. Men får inte säga något eller byta läkare, då blir man kallad rasist.
  Muslimska läkare som ignorerar kvinnliga patienter och anhöriga. Nonchalanta och arroganta läkare från Mellanöstern som behandlar patienter som skit. och som särbehandlar sina landsmän på skattebetalarnas bekostnad.
  Var på apoteket stod i lång kö. det var två syriska apotekare en svensk. Tog nummer lapp väntade.
  Det kom en syrisk kvinna gick fram till den ena syriska apotekaren. Han hjälpte henne direkt fastän hon inte tagit nummer eller ställt sig i kön. de pratade över tjugo minuter. Sen kom det en syrisk kvinna till gick fram till honom. Och började prata då tittade flera argt på honom och han tryckte fram nummer och tog en i kön.

  Frågan är hur Sverige har fler flyktingar i reklamen. Fler flyktingar än svenskar som får yttra sig i media om problemen i Sverige. Fler syriska apotekare än svenskar och alltid fler invandrare än svenskar på de flesta apoteken swedbank har flera syrier som öppnar dörrar och bankfack. Konstiga är att syrierna säger de litar inte på att de får samma service av en svensk som sin landsman. Då är det helt ok och de får en landsman men om vi skulle säga samma sak skulle det hamna i tidningen och domstol som rasistiska uttalanden
  Svaret är för våra politiker särbehandlar och prioriterar flyktingarnas rättigheter före Svenska folket.

  Tyvärr så verkar det som många politiker i EU ser flyktingarna som de ända människorna som har rättigheter alla andra ska bara finns sig i att vara slavar för makten.

  Gillad av 1 person

 2. På mitt lpkala apotek jobbar en kvinna i slöja och jag väljer att alltid bli betjänad av henne.Hon är snabb,vänlig och serviceinriktad till skillnad mot många av de slöa svenskarna som jobbar där.Hoppas att hon känner sig åtminstone lite inkluderad efter mina besök.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s