Skråmobarnen har landat – hur lång tid tar det innan islamisterna tar kontakt?

Idag kom således IS-terroristen Skråmos barn till Sverige efter att ha biståtts av svenska myndigheter. Nu ska de sju barnen tas om hand av Socialtjänsten i Göteborg som har ”god erfarenhet” av att ta hand om utsatta barn.Jag ser redan uppenbara problem, för oavsett hos vem barnen ska bo så lär såväl islamistmormor Umm Hamza som den avlida moderns väninna, även hon IS-brud som lovat att ta hand om barnen, påverka barnens uppväxt. Risken är således stor att flera av dem kommer att radikaliseras för vem har koll på om mormor läser Astrid Lindgren eller texter om jihad för sina barnbarn när de hälsar på?

Det är minst sagt oroväckande, särskilt när man vet hur naiva svenska myndigheter är och hur minimal koll de har på det mesta. Men det är bara att ta ett djupt andetag, sätta vår tillit till svenska myndigheter och hoppas på det bästa!https://www.expressen.se/…/skramo-barnen-har-nu-landat-i-s…/

3 reaktioner till “Skråmobarnen har landat – hur lång tid tar det innan islamisterna tar kontakt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s