Äldre judisk kvinna knivhuggen i Helsingborg imorse

En judisk kvinna i 60-års åldern blev imorse knivhuggen utomhus på öppen gata i Helsingborg, ett stenkast från den judiska församlingen där kvinnan är aktiv och hon vårdas nu på sjukhus för livshotande skador.

Enligt polisen undersöker man om det föreligger ett eventuellt hatbrottsmotiv bakom knivattacken. Efter det inträffade har polisen valt att skärpa bevakningen av judiska församlingens lokal som endast ligger några hundra meter från platsen för knivdådet.

Flera personer som befann sig i närheten vid attacken hörde kvinnan skrika ”Help me, help me!”

Polisen har hållit ett antal vittnesförhör, men ingen är ännu gripen och i vanlig ordning inget signalement på gärningsmannen.

Obehagligt! Vår antisemitiska regering påstår dock ståndaktigt att det inte föreligger någon större hotbild mot judar i Sverige och man ställer sig helt oförstående till att judar väljer att lämna Sverige på grund av att de inte känner sig trygga.

http://www.lokaltidningen.se/nyheter/2019-05-14/-Kvinna-sv%C3%A5rt-skadad-efter-knivsk%C3%A4rning-%E2%80%93-aktiv-i-judisk-f%C3%B6rsamling-4907592.html

4 reaktioner till “Äldre judisk kvinna knivhuggen i Helsingborg imorse

 1. Sionismens försvarare är för massmigrationen till EU av människor som hatar sionister. Ibland har de mycket goda skäl till sitt hat, inte enbart religiös vilseledning.

  Även svenskar kan ha anledning att hata den mångkulturella samhällförvandlingen, i vilken filosionister ofta varit pådrivande.

  Palestinier har fått sitt land stulet, allt medan USA lägger veto mot varje försök att skapa fred och rättvisa för deras folk (där även kristna ingår)

  Sionister som talar engelska med amerikansk accent ligger givetvis särskilt i farozonen.

  Jag är inte förvånad.

  Gilla

  1. Vad ska man annars kalla dem med tanke på hur S med Margot Wallström i spetsen i decennier satt Palestina på piedestal, medan Israel målas upp som den stora satan trots att båda har lika mycket skuld i konflikten? Man har dessutom använt svenska skattemedel för att sponsra Hamas terrorverksamheter i otaliga år, men det tycker kanske Du är helt i sin ordning? Antisemitisk må vara hårt, men där och då föll ordvalet på just detta.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s