Ledaren för EU-gruppen ECR där SD ingår, anser att vi ska öppna våra hjärtan ännu mer för massinvandring

Syed Kamall, EU-ledamot för engelska Tories och ledare i EU-gruppen ECR där bland annat Sverigedemokraterna ingår, har kritiserat förslag som ska begränsa massinvandringen från tredje världen. Han anklagar EU-medlemsländer för ”hyckleri” för att vägra öppna gränserna mot Afrika medan deras egna medborgare flyttar utomlands.
\”-Vi måste lära oss att öppna våra hjärtan till genuina asylsökare – folk som flyr förtryck.\”

Även om han numera är ledare för den ”konservativa gruppen” i EU-parlamentet återfanns Kamall namn i ett läckt dokument med EU-ledamöter som ansågs vara globalisten George Soros ”allierade” och han har ofta kampanjat för massinvandring under sin politiska karriär.

Hur var det nu SD resonerade kring Salvinis allians med EU- och invandringskritiska partier som förväntas bli en av de största grupperna, dit bland annat Dansk Folkeparti och Sannfinländarna anslutit sig? Just det man tackade nej på grund av Marie Le Pens koppling till Putin och ingår hellre i en grupp som leds av någon som är positiv till fortsatt massinvandring, vilket går stick i stäv med partiets budskap.

Bra att komma ihåg när det är dags att gå till valurnorna – man kan inte bara rösta som man alltid har gjort i riksdagsvalen, utan läs på först och hitta det parti eller den person som bäst för fram din åsikt!

Själv är jag fortsatt kluven mellan AfS, Henrik Sundström (M) och Soheila Fors (KD)… tur att det fortfarande återstår två veckor.

Ledaren för SD:s EU-grupp: européer måste ”öppna sina hjärtan” för massinvandring

4 reaktioner till “Ledaren för EU-gruppen ECR där SD ingår, anser att vi ska öppna våra hjärtan ännu mer för massinvandring

  1. När man gör den där valkompassen inför EU valet så upplevs den som ”riggad” för SD men det är en subjektiv infallsvinkel.
    Men flera som gjort den har blivit SD enligt den, lite konstigt för många delar inte alls deras åsikter.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s