Svenska folket är som en skock med får som vallas in i fållorna

Efter att ha scrollat igenom svensk media så känner jag mig inte ett dugg klokare kring vad som egentligen har hänt idag.

Fri media har i vanlig ordning fullt med artiklar om brott begångna av invandrare och deprimerande information om hur mycket hela multikulti-grejen kostar oss skattebetalare, medan gammelmedia tjatar på om klimatet samtidigt som man lyfter fram rödgröna EU-kandidater och svartmålar Ungern. Alternativ media och MSM presenterar helt olika sidor av myntet, men hur många lägger tid på att lyssna på båda lägren?

Inte undra på att samhället ser ut som det gör idag och stämningen piskas upp för var dag som går med en extrem polarisering, ett djupt politikerförakt och mycket lågt förtroende för svensk media som följd!

Tur att vi fortfarande har fri tillgång till internet så att man har internationell media att förkovra sig i, vilket i sin tur ger en lite mer nyanserad bild om vad som sker i vår omvärld. Med denna krattade manege är det inte konstigt att regeringen lätt kan styra en majoritet av svenska folket dit man vill – de känner ju inte till något annat än den politiskt korrekta bild som dagligen målas upp i kombination med pekpinnar om vad vi ska tycka och tänka.

#onlyinsweden

censu.jpg

3 reaktioner till “Svenska folket är som en skock med får som vallas in i fållorna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s