Europa är i behov av nya ledare och sådana som Juncker har gjort sitt

Min favoritutrikesminister Péter Szijjártó kommenterade igår en intervju i Berliner Morgenpost, där EU-kommissionens president Jean-Claude Juncker lovade att slå ned på falska nyheter om EU-kommissionen i valspurten till det stundande europeiska parlamentsvalet. Junker pekade ut Ungerns premiärminister Viktor Orbán som ett exempel och menade att Orbán gett honom skulden för Brexit, trots att bevis pekar på motsatsen.
Szijjártó upprepade  på nytt den ungerska regeringens åtagande att motsätta sig ”pro-migrationspolitiker”.
-”Europa behöver nya ledare som erkänner folkets intressen och är kapabla att skydda dem. Européerna behöver inte vallas runt som Juncker anser och han ser dessutom ned på folket. Européer vet exakt vad de vill och det kommer de att göra klart i valet nästan månad. Det är dock ett faktum att Jean-Claude Juncker har misslyckats som en europeisk ledare och han har även misslyckats med att hålla kvar Storbritannien i EU samt migranterna utanför kontinentens gränser.”
Som vanligt kloka ord från Szijjártó och det blir verkligen upp till bevis för Europas folk om några veckor!
junker.jpg

En reaktion till “Europa är i behov av nya ledare och sådana som Juncker har gjort sitt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s