Fler problem knackar på dörren, men i Sverige fortsätter man sova

Som jag skrev om igår har Österrikes inrikesminister i ett brev till EU-kommissionen varnat för att en ny migrationsvåg står för dörren, med tiotusentals migranter som väntar vid Europas yttre gränser och krävt att man slutar rulla tummarna och agerar innan krutdurken exploderar. Men som vanligt inte ett ord i svensk media, där man istället fortsätter att skrämma människor med att jorden är på väg att gå under tack vare klimatförändringarna, hylla Eko-Greta och publicera snyftartiklar med syfte att få folk positivt inställda till IS-barnen.

Det är inte konstigt att en stor del av svenska folket fortfarande sover och tror att allt är guld och gröna skogar samt att Sverige faktiskt är en humanitär stormakt som resten av världen ser upp till – de vet ju inte bättre!

De får inget veta om omvärlden, förutom väl valda delar och istället verkar det viktigaste för den svenska journalistkåren vara att hålla den falska bilden intakt istället för att presentera hur den hårda verkligheten ser ut och hur mörk framtiden ter sig för våra barn som ska leva vidare i ett Europa, som tack vare giriga EU-ledare gräver sin egen grav genom att blunda för fakta.

De som ifrågasätter och pekar på fakta i sin tur, anses vara högerpopulister som måste bekämpas och där är såväl svensk media som majoriteten av partiledarna medskyldiga till lögnerna som man basunerar ut.

Igår skrev jag om att den muslimska kongresskvinnan Omar var i rejält blåsväder efter sitt uttalande om 9/11-attacken och idag skriver DN om det, men som sig bör vinklar man artikeln till att svartmåla Trump i vanlig ordning genom rubriken ”Trump till attack mot muslimsk demokrat”, för det viktigaste är att fortsätta indoktrinera folket att Trump är ett svin oavsett om han har rätt, eller har gjort något bra.

Så enormt tröttsamt allt är och ska man se krasst på det så ser det rätt omöjligt ut att någonsin sticka hål på den rosa bubblan som alltför många flyter omkring i. De flesta läser trots allt fortfarande MSM med stor behållning och skulle aldrig komma på tanken att misstro det som skrivs.

Kommer den här nya migrantvågen ta sig igenom via Turkiet så kan vi nog hälsa hem för gott. Sverige har inte ens hämtat sig från den förra krisen och precis allt kryper på knäna – från vård och omsorg till bostadsbrist samt så klart en okontrollerbar grov kriminalitet. Regeringen försöker dessutom inte ens reda upp den röra man har skapat och har obefintliga resurser att ta kontrollen.

Men i landet Mellanmjölk sväljer vi allt utan att blinka och därför kan det fortsätta utan uppehåll, medan vi blundar för den brutala verkligheten som knackar på vår dörr!

#onlyinsweden

Annonser

5 reaktioner till “Fler problem knackar på dörren, men i Sverige fortsätter man sova

 1. Oavsett orsaken till klimatförändringar så är det bra att de uppmärksammas även om det för vissa yrkesgrupper som tex lantbrukare har varit omöjliga att undgå under en lång rad av år.Klimatförändringar kan också vara orsaken till flyktingströmmar.Självklart påverkar det ifall isarna börjar smälta.

  Gilla

 2. Svenska Dagbladet påminner om 1938 års klimatlarm om smältande isar.

  [https://www.svd.se/under-strecket-1938-den-aktuella-klimatforbattringen]

  Gilla

  1. Man får öppna sina egna ögon och själv bilda sig en uppfattning.SvD kan väl betraktas som alternativ media och det vet vi ju hur skev verklighetsuppfattning som råder på den kanten.

   Gilla

 3. Ovanstärende svar är typiska… Det är tydligt att folk i Sverige inte inser att klimatförändringarna inte har påverkats nämnvärt av vad människan gjort… Klimatförändringar är ett naturligt fenomen som alltid funnits. Anledningen till att Sverige och även Tyskland medvetet skrämmer upp folket med dessa domedagsprofetior angående klimatet, är för att de vill att vi ska oroa oss sjuka över klimatet. (Jag förnekar inte att vi går igenom en period av klimatförändring och inte heller att den kan bli katastrofal på sina håll men flera klimatforskare är av uppfattningen att det är en stor skandal att beskylla människan för den…) Då kan politikerna ostört gå globalisternas ärenden och fortsätta med folkutbytet i Europa, vilket däremot är något vi BORDE vara paniskt rädda för! Vi har låtit oss manipuleras och indoktrineras av våra politiker, vilka vi en gång litade blint på och trodde att de önskade vårt land och oss väl. Detta har pågått i många decennier. Det är ingen tillfällighet att vi befinner oss i detta kaos… Det har varit planerat länge. Löfven är en perfekt politiker, utvald av globalisterna just för att han är dum och enfaldig… Många svenska barn har under, säkert ett par generationer, indoktrinerats via vällingen och – så perfekt – uppfostrats kommunalt! Förr hade många barn två föräldrar, numera har ett barn många föräldrar; Lärare som indoktrinerats till att indoktrinera….

  Gillad av 1 person

  1. Globalisterna är skickliga på att få dumskallarna över på sin sida så att de kan få lov att fortsätta att skita ner miljön med teknik som hörde hemma förra århundradet.Jag tror att vi skall vara ödmjuka och fråga oss ifall vårt sätt att leva är långsiktigt hållbart.
   Du springer utan att ens förstå det globalisternas ärenden.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s