5-årig flicka våldtagen och mördad i Indien

Sexuella övergrepp mot kvinnor och små flickor är tyvärr vardagsmat i Indien och nu skakas landet återigen av ett våldtäktsfall på ett barn, efter att en 5-årig flicka våldtagits och mördats av en man tidigare idag i Odisha-provinsen i östra Indien.

En arg folkmobb med grannarna i spetsen attackerade mannen för hans barbariska beteende och drog ut honom på gatan där han misshandlades. Man brände även bildäck i protest utanför polisstationen och krävde kraftfulla åtgärder. Polisen lovar att mannen kommer att straffas för sina gärningar.

Mannen ska ha lurat med sig flickan till en enslig plats innan han våldtog och mördade henne. Flickans kropp var täckt i ett blodindränkt tygstycke och hittades timmar efter att hon dödats. Man förde kroppen till sjukhus, där flickan dödförklarades.

Jag vill inte tänka på hur många minderåriga barn som har våldtagits och mördats under det senaste året i Indien, det är förfärligt! Snart går landet till val och man kan hoppas på att nya kloka politiker kommer arbeta mot att förhindra att kvinnor och flickor våldtagas på löpande band, men inte ens de nya hårda lagarna med dödsstraff för våldtäkt på barn som infördes förra året har haft avskräckande effekt.

https://www.express.co.uk/news/world/1113488/India-news-child-raped-attack-odisha-province

india.jpg

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s