Statsminister Stefan Löfven är världsmästare i att bryta löften

Socialdemokraterna med Stefan Löfven i spetsen är inte direkt kända för att hålla sina vallöften.

För en tid sedan deklarerade Löfven att han med fasthet slog fast att Sverige inte kommer att ta emot några IS-terrorister – varken barn eller vuxna, men som av en händelse står nu ett tiotal kommuner redo för mottagandet och vips så var det löftet brutet.

På S-kongressen nyligen proklamerade statsminister Löfven att man skulle ta till krafttag mot hedersvåldet. Nu står det dock klart att S säger nej till en skärpt lagstiftning, dessutom vill man utreda saken i två år trots att ärendet redan är färdigutrett.

Man baxnar! Men vad kan man förvänta sig när S genom organisationen Tro och Solidaritet samarbetar med Muslimska brödraskapet? (https://www.svd.se/sa-infiltrerades-socialdemokraterna-av-muslimska-brodraskapet)

Hoppas partiledningen i S sover gott om natten, trots alla offer i form av utsatta flickor och kvinnor som man har på sitt samvete!

Karma is a bitch heter det och man får hoppas att ödet slår tillbaka extra hårt mot dessa hycklare som styr landet i fördärvet, där för övrigt Annie Lööf och Jan Björklund bär ett stort ansvar!

Tack Johan Forssell (M) för att Du driver frågan och ifrågasätter Löfvens hållning!

#onlyinsweden
#stoppahyckleriet
#krossahedersvåldet

https://www.expressen.se/debatt/hyckleriet-s-rostar-nej-till-skarpt-lag-mot-hedersvald/

Annonser

7 reaktioner till “Statsminister Stefan Löfven är världsmästare i att bryta löften

 1. Det tog alliansen åtta år att riva det som arbetarrörelsen mödosamt under fyrtio år byggde upp.Att återställa välfärden blir smärtsamt för alla.Arbetaren fick det allt för bra och blev girig och gick på högerns blå dunster utan en tanke på de framtida generationerna.Reinfeldt var skicklig på att väcka det sovande folket.Hans enda syfte med den massiva invandringen var att slå sönder välfärdssystemen så att vanligt folk skulle tvingas att åter buga och bocka med mössan i hand.Klyftorna ökar fortfarande och som sagt,det är smärtsamt och tar tid att ändra kursen.Löfven gör ett efter omständigheterna gott arbete.

  Gilla

  1. Hej Rolf! Länge sedan Du hörde av Dig. Jag tror att Du är rätt ensam om att tycka att Löfvén och S gör ett gott arbete bland de som läser här, men tur för honom att det finns många som Dig som fortfarande stödjer dem oavsett hur illa de sköter sitt jobb.

   Gilla

   1. Jag stöder inte socialistregeringen och har aldrig gjort det. Vi får hoppas att svenskarna, åtminstone om det finns några kvar, en dag upptäcker hur dom indoktrinerats och vilseletts i över 100 år att att det alltid finns någon annan som betalar. Den dagen, om den kommer, hoppas jag att de kvarvarande svenskarna kommer att liksom i Algeriet jubla på gatorna. Det är ju lätt att säga att man är insiktsfull när man lever på och i och med Systemet som föder och är totalt fördjupad och insiktsfullt indoktrinerad i detsamma. Det syns klarare när man lämnar och ser det utifrån, vad man ser är ett självskadande, självförstörande system som konsumerar sig självt. Som sagt, ”socialism är ett utmärkt system, till andras pengar tar slut”. Sverige närmar sig alltmer den punkten nu, sedan alltfler av de ”rika”, arbetsamma, flitiga och framgångsrika antingen har plundrats eller flytt. Jag flydde. Jag har aldrig ångra mig.

    Gilla

   2. Kan Du tänka Dig Karl W att jag har röstat borgerligt från första gången och på SD de senaste gångerna.Numera är jag så fattig att jag inte har råd med att inte vara vänster Jo,jag vill påstå att jag blivit insiktsfullare med åren och vänstern står för solidaritet och medmänsklighet

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s