Upp till bevis för Sverigedemokraterna

Enligt den österrikiska nyhetsbyrån APA, hoppas Italiens inrikesminister Matteo Salvini bygga en allians med minst 20 partier, däribland Sverigedemokraterna.

På måndag drar Salvini igång sin kampanj inför EU-valet med en konferens i Milano och bland de närvarande vid kampanjstarten återfinns bland annat det österrikiska regeringspartiet FPÖ.

Salvinis EU-skeptiska parti Lega sitter för tillfället i samma EU-partigrupp som FPÖ, Marine Le Pens franska Nationell samling och Geert Wilders nederländska Frihetspartiet.

Enligt uppgift hoppas nu Salvini även på stöd från det ungerska regeringspartiet Fidesz och tyska AFD, men även Sverigedemokraterna – som just nu delar partigrupp i EU med bland andra polska Lag och rättvisa samt brittiska Konservativa partiet.

I dagsläget finns inte någon färdig deltagarlista till Salvinis konferens, som döpts till ”I riktning mot förnuftets Europa”.

Således är det nu upp till bevis för SD att visa att man är villig att hoppa på tåget mot förändring och sprida förnuft! Jag ser gärna att min befogade oro över att partiet blivit för slätstruket samt rätat in sig i ledet kommer på skam.

Off topic:
Dagens citat från en vän angående Moderaternas senaste utspel som jag så gärna vill tro på, även om jag innerst inne vet att det är dimridåer: ”De bra saker som M säger nu är bara ett spel så att de inte förlorar ännu fler röster. Fjellner och Alice är köpta kuttersmycken för att signalera en förändring som inte finns”

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/utrikes/salvini-hoppas-p%c3%a5-sd-st%c3%b6d-inf%c3%b6r-eu-valet/ar-BBVyW7a?li=BBqxCu3&ocid=iehp

Annonser

2 reaktioner till “Upp till bevis för Sverigedemokraterna

  1. Det börjar osa katt hos M nu därför ändras det fokus till ny start som det heter men ytterligare en blåkopia av SD.s politik inget annat M är livrädd att förlora de få % som finns kvar och röstar på Ulf & Co

    Gilla

  2. Jag hoppas verkligen han kommer att lyckas att omvandla den allt hårdare centralstyrda diktaturen EU till en federation av oberoende stater, efter modell av Schweiz och Kina.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s