Sverige går mot tuffare tider, men de naiva svenskarna har inte ens förstått att flyktingar numera består av främst ekonomiska migranter och att ensamkommande män inte är några barn!

Skurups kommun anmälde tidigare i år 17 ensamkommande för grovt bidragsbrott som ska ha skett under 2013 och 2015, där man angett en felaktig ålder som nu skrivits upp. Enligt kommunens egna utredning ska dessa individer på felaktiga grunder fått tillgång till boende och HVB-platser
 
Idag demonstrerade 150 personer ifrån Skurup och närområdet för ”barnens rätt”. Barnfamiljer och ungdomar gick tillsammans med pensionärer och vuxna för att visa sitt stöd för ”barns” rätt till trygghet samt skydd.
 
En av deltagarna säger att ”de är där för att det är viktigt att visa att vi vill stå upp tillsammans för mångfalden och vill vara en motpol till den indelning av vi och dem som håller på att spridas i samhället”. Även Rädda barnen i Trelleborgs ordförande höll tal om barnkonventionen och barns rätt.
 
Sådant här gör mig irriterad! Förstår inte dessa demonstranter (mestadels kvinnor åtminstone enligt bilderna) att polariseringen ökar ännu mer när de vägrar inse att det inte handlar om barn och att systemet konsekvent utnyttjas av män i allt för många fall, som ljuger om sin ålder för att få bidrag och PUT? Att Rädda barnen medverkar och pratar om barns rättigheter blir än mer patetiskt!
 
Inte undra på att till och med migranterna skrattar åt de dumma svenskarna som naivt sväljer alla lögner de matas med. Det är inga problem att mjölka kon och inga hinder verkar heller uppstå framöver om vi ska tro på regeringens planer. När vi väl öppnat stora famnen för ekonomiska migranter lär den inte stängas i första taget och ingen i regeringsposition har fortfarande förstått att ett generöst bidragssystem och lycksökare går hand i hand. De är förmodligen livrädda för att strypa bidragen och se vad som händer med migrationsflödet, eftersom deras meningsmotståndare då skulle få vatten på sin kvarn.
 
Man kan undra om de som deltog i dagens demonstration vet vad dessa ensamkommande män kostar samhället varje år och om de samtidigt noterat hur många andra sektorer som blöder när pengarna inte räcker till skolan, vården samt våra äldre? Betänk också hur många människor vi istället skulle kunna hjälpa på plats med alla dessa miljarder som vi nu strör över några enstaka individer?! Jag blir mer och mer övertygad om att svenskarna är det mest naiva folket i världen!
 
#onlyinsweden
 
yalla
Annonser

7 reaktioner till “Sverige går mot tuffare tider, men de naiva svenskarna har inte ens förstått att flyktingar numera består av främst ekonomiska migranter och att ensamkommande män inte är några barn!

  1. Det är större än bara några få röster till sossarna. Massinvandring är en målmedveten agenda och aktiv strategi för att förstöra västvärlden.

   Gillad av 1 person

 1. Som ”tur” är svenskarna så hjärntvättade och domesticerade att de lyder dagens elit utan motstånd. Och när motstånd kommer, motsätter de sig kraftigt för att inte få deras trygga, men falska värld förstörd!
  På detta vis… ja, svenskarna ÄR världens mest naiva folk.
  Men även naiva människor kan man få att se realiteten. Och det ser jag och ni med för varje dag. Folk vaknar och börjar ställa frågor. Folk säger ifrån och protesterar. Kanske inte lika snabbt som vi skulle önska oss. Det jag oroar mig mest för är hur stort reaktionen kommer att bli. Varje aktion har en lika stor motreaktion.

  Gillad av 1 person

 2. Dom vet att flyktingarna är män, och de vet vad de kostar.. För dem som skriker mest är de som tjänar mest på flyktingarna.

  En syrisk kontaktperson hade 17 flyktingar. Fick för ca 8 timmars arbete 29 000 kr per månad.
  Samtidigt är nedskärningarna på alla sjuka och funktionshindrade människor obegripliga.

  84 miljader har tre syriska/irakiska assistansföretag lurat svenska staten . En svenska kille var med medan 29 flyktingar.
  De flesta flyr landet eller blir friade. Totalt obegriplig

  Gillad av 1 person

 3. Tittade nyligen på Mikael Wilgers på Swebb tv som intervjuade Karl_olof Arnsberg professor i Etnologi! Gå in och titta på den så förstår vi att detta är noga uträknat!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s