I landet mellanmjölk accepterar vi att landets ledare aktivt för medborgarna bakom ljuset!

I dagens DN berättar man om Yazidiska Jamila, 30 år, som bor i en svensk stad med sin man sedan tre år tillbaka och nu berättar om sina upplevelser hos terrorgruppen IS.

Hon såldes som slav för 200 dollar av terrorsekten IS, våldtogs tills hon svimmade och tvingades konvertera till islam. Även svenska IS-terrorister deltog i slavhandeln. I fångenskap hos IS såg hon även en bebis och en ammande mamma utsättas för något så vidrigt att hon aldrig kan glömma det. Jamila försöker förstå det svårbegripliga: att terroristerna som försökte utrota hennes folk har anhängare här.
-”Jag trodde inte att jag skulle behöva vara rädd även här, i Sverige.”

Tyvärr är artikeln låst för abonnenter, så denna viktiga text kommer inte ut till allmänheten. Man kan fundera över hur DN resonerar här? Självklart vill man tjäna pengar på att så många som möjligt köper en prenumeration för att få läsa denna intressanta artikel, men det är viktigt att gemene man förstår att det här inte är ett avlägset problem i långtbortistan utan att vi faktiskt har dessa fundamentalister inpå knuten och så har det varit under lång tid samtidigt som regeringen inte ämnar göra särskilt mycket åt det faktum att vi huserar terrorister i landet. Det är dock inte bara DN som låser sina artiklar oavsett om det kan vara viktigt för allmänheten att känna till, det är tyvärr ett landsomfattande problem.

Jag saknar dessutom en uppföljning där man kontaktar såväl ansvariga ministrar som myndigheter och ligger på för att pressa fram ett agerande snarast. Som det är nu så säger man bara att man utreder saken yada yada och allt får fortgå som innan. Stefan Löfvén försöker med pondus fastslå att terroristerna självklart ska straffas, men i verkligheten har de ingen plan – de kan inte ens hantera de islamistiska extremister som redan befinner sig i Sverige. Men vi kan ta det lugnt – det är under ”utredning”.

Vad man ska göra åt IS-terrorister som vill återvända till Sverige är ett prekärt problem i sig, men det förebyggande arbetet står enligt mitt tycke helt still. Varför har Sverige inga terrorlagar på plats trots att problemen varit väl kända så länge? Varför har Sverige till exempel inte stängt ned en enda moské, trots att alla vet att flera moskéer sprider hat och uppviglar till våld samt de facto är plattformar för rekryteringar av nya jihadister? Hur länge till ska man inbilla sig att problemen går att lösa med ”demokratiska samtal”? Varför har vi en regering som inte vågar sätta ned foten?

Det här förhalandet och förnekandet av fakta som pågått i så många år är under all kritik – de ansvariga borde KU-anmälas och få sparken! Det finns inget rättfärdigande av personer som under så lång tid valt att blunda för uppenbara fakta som presenterats av otaliga experter inom området, såväl som Säpo. Vi pratar decennier och vi pratar både borgerliga och röda regeringar – bedrövligt och det visar på hur lite man egentligen bryr sig om medborgarna!

Det är så mycket som är ruttet i Sverige, men våra makthavare vet samtidigt att de kan bete sig hur som helst eftersom vi inte vågar opponera oss! Svenskarna är på sätt och vis ett förtryckt folk som lever med falska förhoppningar om att det inte är så illa som vissa vill framställa det.

https://www.dn.se/…/jamila-upplevde-ofattbara-overgrepp-so…/

winston

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s