Våra makthavare har gett upp sina visioner och nu går man på autopilot!

Efter att i flera år bräkt om hur bra det går för Sverige och hur landets ekonomi är urstark, verkar finansminister Magdalena Andersson drabbats av ett wake-up-call när hon igår uttryckte att Sverige går mot sitt tuffaste läge på hundra år. Tyvärr vaknar dock Andersson alldeles för sent – det här har experter varnat för länge, men istället för att lyssna på prognoser och varningssignaler har den rödgröna regeringen valt att slå dövörat till precis som på så många andra områden.

Man skulle kunna tro att detta innebär att det till slut har gått upp ett ljus för regeringen att nuvarande skadliga politik inte längre går att driva, men det är att hoppas på för mycket. I förrgår proklamerade Arbetsförmedlingens generaldirektör i en debattartikel i SvD att Sverige behöver fortsatt hög invandring för att klara sysselsättningen, ett enligt mitt tycke konstigt uttalande med tanke på att vi de senaste åren har importerat tusentals arbetsföra människor som lever på bidrag istället för att vara sysselsatta. Många av dem kommer aldrig ens att få ett jobb! Dessutom kommer Sverige nu framöver att ta emot invandrare som är svårt sjuka, vilket bäddar för att inte heller dessa kommer att komma i arbete. Icke att förglömma alla kvinnor som skulle kunna arbeta om de inte var täckta med burkas och niqabs som täcker allt utom ögonen, som ingen ids införa förbud emot trots att flera andra länder genomfört detta.

Men samtidigt ställs det inga krav på att människor ska arbeta och vem vill egentligen anstränga sig när man lever gott på bidrag från Arbetsförmedlingen och etableringsstöd, samtidigt som Socialtjänsten utan förbehåll ersätter bostadshyror på upp till 9.000 kr i månaden? Det lönar sig till och med att inte arbeta! Men ändå har vi inte hört ett knyst från regeringen om att stävja problemen genom att till exempel dra in bidragen och börja ställa krav på motprestationer som man gör i exempelvis grannlandet Danmark. Man behöver inte ens lära sig språket här – skandalöst att vi har så menlösa politiker! Men vem kan klandra dem när de bara smörjer kråset på sin valboskap?!

Hade vi strypt det extremt generösa bidragssystemet så hade vi också minskat invandringen rejält – det går hand i hand, men när vi har ryggradslösa politiker som inte vågar göra det som krävs så blir det här resultatet. Den enda gången som våra politiker och myndigheter sätter ned foten i migrationsfrågor är när det gäller kompetensutvisningarna som haglar tätt – bedrövligt!

Kriminaliteten är nu så hög i landet att jag undrar om det kommer att påverka turistnäringen på sikt? Redan förra året varnade både Kina och USA sina medborgare för att resa till Sverige eftersom man inte kunde garantera deras säkerhet, dessvärre har vi inte lyckats vända utvecklingen och det kan vi tacka våra flata makthavare för som får extremt väl betalt för att vända papper samt lägga all sin kraft på evinnerliga utredningar som inte leder någon vart i slutändan. Dessutom får vi bara fler och fler jihadister i landet, varför risken för ett terrorattentat är överhängande. Glöm bilderna av röda stugor och blonda små flickor i flätor – nu är det ghetton, kriminella gäng och flickor i hijab som är den nya bilden av Sverige!

Men det viktigaste av allt är ändå klimatet! I en tid där media borde göra sitt bästa för att förse medborgarna med en bild av vad som händer såväl nationellt som internationellt, så är det mer uppenbart än någonsin att svenska folket får en extremt tillrättalagd bild serverad varje dag och att det viktigaste är att skapa klimatångest hos såväl stora som små genom att varje dag indoktrinera oss om att planeten är döende och att det är vårt fel. Alla resurser måste läggas på klimatet och ve de partier som försöker stå emot – de anklagas direkt för att vara klimatförnekare som bidrager till mänsklighetens förgörande. Att det pågår helt andra saker i omvärlden som hotar att förgöra oss bra mycket snabbare än klimatet talas det dock tyst om!

Man får känslan av att vår regering helt tappat greppet och blint fortsätter sin vansinnesfärd mot det bittra slutet. De har gett upp helt enkelt, men är inte villiga att kliva åt sidan och låta någon annan ta över. Jag har slutat tro på att någon ska dra i nödbromsen och jag befarar att det bara kan sluta på ett sätt, men att tyst stå och se på finns inte på kartan, utan självklart ska vi fortsätta ifrågasätta, belysa problem och vända på stenar – det är vår medborgerliga plikt, inte minst för barnens skull. Även om våra politiker gett upp, så ska vi aldrig sluta kämpa – om vi faller så ska vi falla med flaggan i topp!

hell.jpg

6 reaktioner till “Våra makthavare har gett upp sina visioner och nu går man på autopilot!

  1. Mycket väl sammanfattat Jenny! Kommer avbryta mitt arbetssökande i moderslandet och återvända utomlands. Denna gång för gott! Här finns inget kvar att värna om. Varken landet, eller den generelle lutherska dumsvensken!

    Gillad av 1 person

  2. Svenska politiker skulle aldrig i livet erkänna sina fel. Och det finns ingen som blir ansvarig oavsett vilka idiotiska beslut de fattar.
    Vem som helst kan bli politiker. Man behöver bara hålla med styrande och fjäska

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s