Upp till bevis för världens första feministiska regering – kan man bistå 9000 afghanska män utan skyddsskäl, så kan man banne mig se till att rädda två flickor från könsstympning!

Som bekant fick 9000 afghanska män utan skyddsskäl stanna i Sverige, ett beslut som varit extremt svårsmält och att det regnar kompetensutvisningar över driftiga, arbetsdugliga människor som inget hellre vill än att bidraga till samhället är ett slag i ansiktet för oss som tror på att ärlighet varar längst.

I dagens GP skriver man om ännu ett obegripligt utvisningsbeslut, där två barn ska utvisas efter att familjen flytt till Sverige för att undgå könsstympning av flickorna.

Faderns religiösa ledarposition i hemlandet hängde på att alla döttrar var könsstympade. Samma dag som äldsta dottern skulle stympas flydde modern med barnen under tumult från Nigeria och flykten slutade i Sverige. Men efter att högsta instans nu sagt sitt, ska två av hennes fyra barn utvisas – trots fortsatt överhängande hot.

Var är alla protester nu? Sverige säger sig står upp för allas rättigheter och särskilt värna om det täcka könet, men i praktiken är invandrarflickor lika obetydliga här som i sitt hemland – det har regeringen visat otaliga exempel på de senaste åren!

Jag kan inte ens föreställa mig moderns rädsla och oro över att två av flickorna nu ska skickas tillbaka och tvingas lägga sig under kniven med allt var det innebär – bedrövligt Sverige!

#onlyinsweden

https://www.gp.se/nyheter/västsverige/flydde-från-könsstympning-nu-utvisas-döttrarna-1.14020697?noAccess=true&aId=1.14020697

GP.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Upp till bevis för världens första feministiska regering – kan man bistå 9000 afghanska män utan skyddsskäl, så kan man banne mig se till att rädda två flickor från könsstympning!

  1. Det kallas politik och är inte något som landet är världsledande på, i ärligt och konsekvent avseende, tyvärr.
    Det finns säkert sämre länder men också bättre.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s