Australiens premiärminister vill inte sätta det australiensiska folkets säkerhet på spel och tar inte hem IS-anhängare eller deras familjer!

Till skillnad från Sverige, kräver inte Australiens premiärminister Scott Morrison att folket ska öppna sina hjärtan för mördare, våldtäktsmän och deras fruar samt hjärntvättade barn, istället tänker han främst på det australiensiska folkets säkerhet.

En 24-årig IS-änka som befinner sig i ett flyktingläger i norra Syrien tillsammans med sin lilla son och 6-månader gamla dotter, hade bett om att få återvända till Australien när hon intervjuades av australiensisk media. Hon hade på sig slöja och vägrade bekräfta sin identitet, men enligt media har hon identifierats som Zehra Duman.

Scott Morrisons svar var dock enkelt och han menar att han inte tänker sätta människors liv i fara genom att låta extremister från Mellanöstern återvända till Australien.
-”De som tar sin familj till krigszoner för att kriga med IS-gruppen måste ta ansvar för sina handlingar.”

Sug på den Stefan Löfvén!

http://www.arabnews.com/node/1466516/world

DAESH.jpg

Annonser

En reaktion till “Australiens premiärminister vill inte sätta det australiensiska folkets säkerhet på spel och tar inte hem IS-anhängare eller deras familjer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s