Roten till Sveriges tillstånd handlar i grund och botten om rädsla!

Den senaste tiden har politiker från Moderaterna och Kristdemokraterna tagit bladet från munnen och äntligen börjat tala klarspråk. Man vågar se problemen för vad de är och inte hymla med orsakerna – dessutom är man villiga att börja ställa krav samt införa restriktioner och hårdare regler.

Det är dock intressant att notera hur de få politiska företrädarna som vågar stå upp, direkt attackeras verbalt eller i skrift och får ordet rasist kastat i ansiktet. Man skulle kunna tro att detta är förlegat eftersom det är ett extremt urvattnat ord, men icke och det handlar så klart om deras motståndare i det andra lägret – L, C, S, V och MP, som lägligt försöker tysta sina meningsmotståndare med det klassiska knepet med brunsmetning samt så klart media som är direkt insyltade. Vissa säger det inte rent ut, men tassar som katter runt het gröt genom att indikera både det ena och det andra.

Däri ligger roten till det passiva tillstånd som Sverige befunnit sig i under alltför många år – rädslan att bli kallad rasist eller förknippas med främlingsfientlighet och nazism. Hade man från dag ett ignorerat vänstersidans taffliga försök till karaktärsmord och inte brytt sig om deras taktik att underminera sina meningsmotståndare genom att klistra på dem åsikter som de egentligen inte har samt hade partiledningarna backat sina modiga kombattanter istället för att vika ned sig och gå vänsterlobbyn till mötes, så hade nog landet sett helt annorlunda ut idag. Hade dessutom mediehusen styrts av sunt förnuft istället för grumliga vänsteragendor så hade hela åsiktskorridoren varit betydligt bredare än den är idag.

Så mycket om och men – dock lite för sent och landet läcker redan som ett såll på många sätt. Jag hoppas verkligen att vi är redo att vända blad nu och att de partier som nu stuckit ut näsan, inte drar in den igen om en månad bara för att trycket från etablissemanget blir för hårt. Nu om någonsin, behöver Sverige starka och orädda politiska krafter som vågar ta plats och peka med hela handen, först då kan vi börja tro på en framtid för våra barn igen!

thinp

4 reaktioner till “Roten till Sveriges tillstånd handlar i grund och botten om rädsla!

  1. Ja det är eller med mycket tur var en sorts häxjakt mot något väldigt diffust som är svårt att försvara sig emot.
    Mycket bra skrivet, tack.

    Gilla

  2. Fredsförlamning. Över 1 000 000 till brutaliteter vana krigsfolk har invaderat landet och fredsfolket utan arme står byxorna nere och tummen i arslet. Älska alla som enda vapen. Och krigsfolket tar för sig skrattandes.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s