Istället för att fatta viktiga beslut och ta tag i kärnproblemen har våra politiker låtit landet stå stilla i decennier av rädsla för att förknippas med fel saker – beröringsskräcken blir landets fall!

I en intervju med Galaxia Wallin i gårdagens Expressen, slår man fast att Sverige tolererar hederskultur och att vi gjort det under en längre tid. Detta är även min uppfattning eftersom det enda våra politiker gjort de senaste decennierna, oavsett färg på regeringen, är att stoppa huvudet i sanden trots att man haft fakta på bordet om den alarmerande situationen.

Galaxia som stämplats som rasist för sitt viktiga arbete med utsatta kvinnor, har inget intresse av Sverigedemokraterna men hon nämner beröringsskräcken till SD som en gigantisk stoppkloss.
-”Om det finns ett parti som seriöst vill motverka hedersförtryck så ska de prata klarspråk, och inte hela tiden säga ”det här kan vi inte göra eftersom SD har sagt det tidigare”. De glömmer de riktiga offren och bryr sig mer om prestige och vilka politiska poäng de kan tjäna på detta. Det är patetiskt. Jag har många politiker i mitt nätverk som jag i bland frågar: ”Varför säger du inte det här öppet, som du säger till mig när vi sitter vid middagsbordet?”. Då får jag höra: ”Jamen du vet, det är SD”. Det är sanslöst. Nu har det blivit lite, lite bättre, men det är fortfarande så att många politiker blir rädda att anklagas för att göda rasism och därför gör de ingenting.”

Detta är befängt och jag befarar att detta genomsyrar allt inom politiken och inte enbart detta isolerade ämne; migrations- och integrationspolitiken, rättsväsendet, skolan, vård och omsorg samt arbetsmarknaden för att nämna några.

Tack vare ett parti med i många fall oförtjänt dåligt rykte, i kombination med vänsterns järngrepp om landet och massmedias förtjusning i att hänga ut människor på grund av deras åsikter, har landet alltså befunnit sig i stiltje i flera decennier.

Den stora anledningen till att Sverige misskötts å det grövsta under så här lång tid är alltså politikernas rädsla för SD – det tycker jag säger en hel del om våra folkvalda politiker! Rätt man/kvinna på rätt plats ska inte låta sig hämmas av åsiktskorridoren, utan istället se till att bekämpa den!

Är man driven av att förbättra situationen för landets medborgare samt besitter kurage, mod och samarbetsförmåga, så har man inga problem att gå alla typer av människor till mötes även om man inte hyser samma åsikter i grund och botten. Hade våra politiker från början agerat med sunt förnuft hade vi troligen inte suttit med alla dessa problem i knät som vi nu är överhopade av, med en uppförsbacke som är nästintill omöjlig att ta sig över.

Politikerföraktet växer, medan offren samlas på hög!

#onlyinsweden

https://www.expressen.se/ny…/sverige-tolererar-hederskultur/

stand.png

En reaktion till “Istället för att fatta viktiga beslut och ta tag i kärnproblemen har våra politiker låtit landet stå stilla i decennier av rädsla för att förknippas med fel saker – beröringsskräcken blir landets fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s