Varför är Miljöpartiet besatta av att öka invandringen till Sverige?

I dagens Sydsvenskan skriver Miljöpartiets nya migrationspolitiska talesperson Rasmus Ling ett debattinlägg där han uppmuntrar till fortsatt hög migration till Sverige och en mer ”human” flyktingpolitik, trots att vi redan har ett av världens mest generösa asylmottagande. Han antyder att Sverige inte skulle klara sig utan invandrarna och att svenskarna borde vara glada över den höga invandringen.

Ja men visst, vi är superglada över att Miljöpartiet sett till att driva igenom att Sverige ska återinföra familjeåterföreningar som med start i sommar kommer att kosta oss flera miljarder – hurra!

Miljöpartiet har dock mer idéer på lager om hur den humanitära stormakten ska kunna hjälpa ännu fler och nu ska en ny humanitär skyddsgrund utredas, vilket kan leda till att ”svår sjukdom” blir en ny asylgrund i Sverige.

Perfekt! Vi behöver verkligen fler sjuka i landet där vi redan har en sjukvård som kraschat och knappt kan hjälpa sina egna medborgare. Det låter verkligen som detta kan bidraga till samhället och skatteintäkterna!

I övrigt reagerar jag främst på punkten ”De flyktingar som varit utsatta för hedersvåld och förtryck i Sverige ska få möjlighet att stanna här”. Ling verkar nämligen bortse från att Sverige numera även låter deras belackare få stanna i Sverige så att mardrömmen fortsätter trots att de flytt till en demokrati där man åtminstone på pappret värnar om alla individers rätt till frihet. Ur askan i elden med andra ord!

Alltså vad är det med Miljöpartiet och migration? Varför vill de så gärna överbefolka landet med fler invandrare när vi inte ens kan ta hand om dem som redan är här?

När jag var liten kallade man sig fortfarande för ”Miljöpartiet de gröna” och man hade fokus på att göra landet mer miljövänligt och rädda klimatet. Sedan hände något på vägen och numera är det enda man hör från partiet ett evigt malande om att vi måste öppna upp landet för fler migranter och deras anhöriga. Varför byter man inte namn till Migrationspartiet? Hade jag varit miljöpartist hade jag lämnat partiet för länge sedan och det förvånar mig inte att det nu startats ett nytt grönt parti.

Värst av allt är att dessa tomtar som ständigt ligger mer eller mindre under riksdagsspärren är med och styr Sverige!

#onlyinsweden

https://www.sydsvenskan.se/2019-02-25/migrationen-kan-fortsatta-att-utveckla-sverige?fbclid=IwAR17cejoJbF9BRgy6EcbuMU7cBH4pYQ0pPdsa4iEHF-dE_gbDp54kiMTbnc

ling.jpg

3 reaktioner till “Varför är Miljöpartiet besatta av att öka invandringen till Sverige?

  1. MP-politiker och -sympatisörer är inte bara landsförrädare och verklighetsförnekare utan även dumma i huvudet, för att uttrycka sig på enkel svenska så att även dessa personer förstår.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s