De som stödjer en generös migrationspolitik är också de som stödjer att Sverige ska ta emot återvändande jihadister!

I en intervju tidigare idag uttalade Ungerns utrikesminister Péter Szijjártó att de som stödjer migration också är de som stödjer att terrorister ska få komma tillbaka till Europa. Denna tes håller jag med om fullt ut och de senaste dagarna har vi sett hur diverse svenska journalister och kändisar från vänsterblocket förkastat tanken på att lämna jihadisterna i Syrien till sitt öde. Istället är det meningen att vi i Sverige ska ta ”vårt ansvar” genom att öppna famnen för dessa extremister som har mördat, lemlästat och våldtagit tusentals män, kvinnor och barn. De som uttrycker dessa åsikter är precis samma personer som tycker att vi ska fortsätta med vår generösa migrationspolitik och tillika anhöriginvandring.
Idag kom Moderaterna med utspelet om att vi måste ändra i grundlagen för att kunna dra in medborgarskap för krigsförbrytare och terrorister – ett behov som både den borgerliga och rödgröna regeringen känt till i över 20 år utan att ha agerat, men man får vara glad att polletten trillar ned någon gång. Problemet är bara att en grundlagsändring tar flera år eftersom det måste ske två riksdagsval emellan och det är nu vi har ett akut problem att lösa.
I Aftonbladet totalsågar Oisín Cantwell Moderaternas utspel och menar att en grundlagsändring är helt onödigt eftersom det inte kommer att finnas så många jihadister som knackar på Sveriges dörr i framtiden med tanke på att det kommer ta lång tid innan lagändringen kan träda i kraft, dessutom borde den inte bara gälla jihadister när vi också har nazister och många andra som är potentiella hot mot Sverige.
Anledningen till att vi aldrig får fason på Sverige är att vi har en alltför stor del  av befolkningen som är naiva och egocentriska. Dessa vänstermänniskor tänker tyvärr med hjärtat istället för med hjärnan och de inbillar sig att vi gör något ädelt när vi istället sänker vårt eget land och eliminerar våra barns framtid.
Jag tycker att alla de som tycker att vi ska fortsätta med öppna gränser samt ta emot återvändande jihadister kan öppna upp sina hem samt plånbok för just detta ändamål. Eva Dahlgren, Anders Lindberg, Oisín Cantwell, Jonna Sima, Morgan Johansson och Veronica Palm är bara ett axplock av de som tycker att vi ska driva landet i fördärvet och jag är övertygad om att alla dessa miljoner vänstervridna medborgare som stödjer denna galenskap har både råd och plats att ställa upp för det som de tror på!
Synd att man inte kan dela landet i två delar så att man själv kan välja vad man föredrager att lägga sina surt förvärvade skattepengar på – tänk vilket guldläge det hade varit för att skapa något bra. Med rätt politiska ledare är jag övertygad om att den södra halvan hade blomstrat inom bara några år och befolkningen hade återigen kunnat känna sig trygga.
Dessvärre är det en utopi… en reality check ger vid hand att vi tyvärr är fast i ett land styrt av maktgalna politiker vars enda drivkraft är sin egen personliga vinning, samtidigt som vänsterlobbyn fortsätter att peka ut vad vi ska tycka och tänka!
lib
Annonser

2 reaktioner till “De som stödjer en generös migrationspolitik är också de som stödjer att Sverige ska ta emot återvändande jihadister!

  1. Kan någon förklara för mig.
    Om nu det är förbjudet att strida för IS i tex Syrien och x antal har gjort det, då borde de väl lagföras i Syrien? Efter eventuellt avtjänat straff får väl Sverige ta förnyad ställning i frågan.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s