Kom igen nu Sverige – gör som Holland, Belgien, Frankrike, Danmark och nu även Tyskland, det vill säga lämna jihadisterna till sitt öde!

Som jag skrev om igår kommer Holland, Belgien och Frankrike att dra in IS-återvändarnas medborgarskap så att de inte kan åka ”hem” igen när det roliga är slut och nu är även Danmark på väg att göra likadant. Tidigare idag meddelade dessutom England att man drar in medborgarskapet för IS-änkan Begum, som jag tidigare skrivit om – hon anslöt sig till terrorgruppen redan som tonåring och hade nu förhoppningar om att få återvända till England med sin nyfödda son.

Nu kommer uppgifter om att även Tyskland ämnar dra in medborgarskapen för jihadisterna. Ett kontroversiellt lagförslag om att fråntaga IS-återvändare med dubbla medborgarskap deras tyska medborgarskap, ligger redan klart. CDU och CSU pressar på för att man ska godtaga förslaget fortast möjligt.

Meanwhile in Sweden… förs ingen debatt överhuvudtaget och det finns definitivt inget färdigt lagförslag att ta ställning till. Man gör väl som med FN:s globala migrationsavtal – vägrar att genomföra en riksdagsdebatt och gör som man vill, vilket i det här fallet innebär att man flyger hem upp mot tusen extremt farliga jihadister, vilka snart kan beträda svenska mark och få allt de pekar på.

Jag tycker att detta säger en hel del om Sverige och hur man till skillnad från andra länder hanterar frågor som är viktriga för såväl landets säkerhet som dess medborgare!

https://www.berlingske.dk/internationalt/i-er-ikke-laengere-tyskere-tyskland-vil-fratage-jihadister-deres

jihad.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Kom igen nu Sverige – gör som Holland, Belgien, Frankrike, Danmark och nu även Tyskland, det vill säga lämna jihadisterna till sitt öde!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s