Det kom ett brev med posten!

Idag låg det ett brev med posten från en äldre man som ger mig sitt stöd i kampen för ett bättre Sverige. Han har läst en av mina insändare i lokalpressen och även han är upprörd över den förda migrationspolitiken och den totala ignoransen från våra makthavare.

Han berättar hur hans mamma på 1940-talet kom hit som flykting och inte fick något serverat – precis samma bild som min farfar målar upp när han berättar om sina erfarenheter när han kom till Sverige från Ungern på 1950-talet. Men det är nya tider nu och den svenska regeringen är villig att ge allt åt alla som kommer hit, oavsett vad svenska folket tycker om det!

Det ger helt klart genomslag att skriva i vanliga tidningar där man når många som inte har sociala medier, men efter Ystads Allehandas behandling av mig den senaste tiden har jag tappat lusten att skicka in material. Jag har viss förståelse för att de inte ville publicera den text som handlade om kopplingarna mellan Socialdemokraterna och Muslimska brödraskapet, men att varken redaktören för insändarsidan eller chefredaktören kan återkoppla till skribenten är enligt mitt tycke under all kritik och jag vill därför inte ödsla min tid på dem.

Hur som haver – tack herr Karlsson för Ditt brev, om Du nu läser här! ❤

20190219_155738.jpg

Annonser

4 reaktioner till “Det kom ett brev med posten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s