När ska vi ånyo få känna oss stolta över att vara svenskar?

Så var det söndag igen, ännu en vecka av våra liv kan lämnas därhän. Orkar man scrolla förbi rubrikerna om vem som gick vidare till final i Mellon samt vem som kysste vem på efterfesten, kan man i den svenska nyhetsskörden notera att en 60-årig man sent igår kväll blev skjuten på öppen gata i Uppsala samt att klassklyftorna i Sverige ökar kraftigt och att många barn idag lever i fattigdom där särskilt ensamstående mödrar har det tufft.

Det fanns en tid när en person som skjuts på öppen gata i Sverige hade varit en nyhetsbomb, men numera reagerar vi inte ens utan scrollar bara vidare – den första tanken är dessutom att vederbörande antagligen själv var kriminell och att det var en uppgörelse. På något sätt har svenska folket accepterat den självsanering av kriminella som pågår och istället för att ställa krav på våra politiker att ta i med hårdhandskarna mot den grova kriminaliteten, nöjer vi oss med deras menlösa floskler om allt de ska göra men i praktiken aldrig gör. Faktum är att vi gör precis samma sak som politikerna själva gjort de senaste decennierna – stoppar huvudet i sanden och inbillar oss själva att det kommer lösa sig självt på något mirakulöst sätt.

Den förhoppningen verkar avspegla sig på alla problem för såväl den grova kriminaliteten, utbredningen av radikal islam, det ökade terrorhotet, de ökade klassklyftorna, polisbristen, vårdpersonalbristen samt pengabristen hos landets kommuner som genererar att skolor, omsorg och äldre får stryka på foten, lämnas därhän och medborgarna förlitar sig på att våra politiker ska reda upp de otaliga brister som vi ser i landet.

Det är dock mycket naivt att fortsätta lägga sitt liv i dessa oärliga makthavares händer, eftersom deras syfte bara är att plundra folket på så mycket som möjligt för egen vinning, samtidigt som man dränerar landet genom att se till att en aldrig sinande ström med pengar läggs på migration istället för på det egna folket och dess välfärd. Samtidigt vill man tysta alla kritiska röster, vilket man lyckas med på ett förtjänstfullt sätt eftersom man backas upp av massmedia, som gör sitt bästa för att lyncha de som vågar opponera sig.

Värst denna vecka har ändå varit drevet mot Ulla Gustavsson som vågade stå upp för kvinnor och flickor som lever under förtryck genom att protestera mot barnslöjor. Massmedia såväl som regeringsministrar har visat upp sina fula trynen och visat precis vad Sverige står för genom att ta ställning för kvinnoförtrycket, samtidigt som de så kallade ”feministerna” har lyst med sin frånvaro istället för att stödja en kvinna som tagit kampen för kvinnors och flickors rättigheter!

Återigen har det varit en vecka där man skäms över att vara svensk och tyvärr lär det inte bli den sista, men kampen för ett bättre Sverige för våra barn och barnbarn fortgår – må vi aldrig tystna!

never.jpg

Annonser

4 reaktioner till “När ska vi ånyo få känna oss stolta över att vara svenskar?

  1. Väldigt bra sagt.
    Skrev att Det goda samhället skrev om henne för någon dag sedan.
    Redan för flera år sedan skrev även den duktiga Tino S att han kunde förstå om regeringen körde med vita lögner om situationen medan de fixar till utmaningarna, men de fixas inte till i den mån de ens försöker.

    Gilla

  2. Jag läste det här igår och beslutade att sova på det. Stolt över att vara svensk kan du var när du vill, glöm bara inte att dra för gardinerna och vad du gör, visa inte svenska flaggan eller låt någon veta. Då kan du bli anklagad för rasism och än värre, för hets mot folkgrupp och satt i fängelse. Jag läste idag i en rubrik ”Som att vara tillbaka i Syrien”, det gällde skolor i Göteborg. ”Våld, vapen och hot vardag”, men – vem är förvånad? Sveriges makthavare, politiker och media, har ju helt villigt och öppet importerat MENA kulturerna, kulturer följer människorna som praktiserar dom, som är just klan-kulturer med ”Våld, vapen och hot” som vardagskultur. När kan man vara stolt över att vara svensk öppet då. Knappast under våran livstid i Sverige. I MENA har det gått till så här i tusentals år, och nu införlivas Sverige i det kulturarvet. Afghanistans talibankultur har inympats på Sverige med motiveringen att det är synd om barnen. Det finns många historiska exempel på fredliga ursprungsfolk som utrotats av massinvandrare, Kanakerna, Morioris (Stilla Havet), Nordamerika, osv. Flera saker garanterar Sveriges fortsatta förfall. Totalt inkompetenta ledare, kopplat med en intensiv och ytterst effektiv, väl-kontrollerad och väl-styrd indoktrineringsmaskin som SVT/SR/MSM, en sluten elitisk klan av mestadels osynliga makthavare som arbetar i synarkism och utser ledarna, likatänkande klaner med gemensamt mål att härska utan formell organisation. Lösningar då? Väpnat uppror och en Nürnberg rättegång, knappast troligt givet den hårda indoktrineringen. Politisk lösning, helt omöjligt, greppet är järnhårt. Kompetenta politiska ledare som i Ungern, Polen, Italien, Ryssland eller Kina. Troligen uteslutet givet indoktrineringen och järngreppet om makten, främst det dolda greppet. ”Va fan får jag för pengarna”? Tja, du kan faktiskt ännu köpa en biljett ut. Gränsen är ännu öppen och järnridån ännu inte totalitär, även om du tvingas lämna mycket av dina besparingar till staten. Världen är full av otroligt vackra platser med vänliga och trevliga människor. Du har bara ett liv, likt en tågresa med enkelbiljett utan retur eller återbetalning. Det gäller att välja rätt spår, inte att att försöka ta genvägar i kurvorna eller vända.

    Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s