I Sverige vore en sådan här bild anstötlig och på gränsen till rasistisk!

Sportlovet har börjat och snart är det dags att återigen besöka Den Blå Planeten i Köpenhamn. Jag noterar att det första man möts av på deras webbsida är en blond pojke med lockigt hår, som tar på sig ett cyklop och hoppar i böljan den blå. Sedan får man följa honom när han tittar på de olika sevärdheterna på anläggningen.

Detta hade aldrig varit acceptabelt i PK-Sverige! Numera är det knappt något företag som vågar ha en bild på ett blont, nordeuropeiskt barn, eftersom det lätt kan associeras med rasism – för att inte tala om diskriminering!

I Sverige är det nya normala att bara visa personer med annan etnicitet – helst mörkhyade och gärna med hijab/slöja. Allt som är vitt eller blont är kontroversiellt och det sista man vill är att kränka människor från andra länder. Strunt samma att vi lever i Nordeuropa där det är normalt att människor är ljushåriga samt ljushyade, det är irrelevant och i ett multikulturellt samhälle måste mångfalden hela tiden lyftas fram!

Om någon vågar ifrågasätta varför vi i Sverige, som ska föreställa en demokrati där alla oavsett kön och religion ska vara lika mycket värda, ska förespråka kvinnoförtryck och sexualisering av små flickor genom att bejaka barn i slöja, så blir de kölhalade i media, får sparken och blir paria!

I have a dream, that one day this nation will rise up and live out the true meaning of it’s creed that all humans – including women and Girls – are created equal!

#onlyinsweden

20190216_085214.jpg

Annonser

7 reaktioner till “I Sverige vore en sådan här bild anstötlig och på gränsen till rasistisk!

      1. Det islam och de bokstavstroende muslimerna som utgör det reella hotet, inte judarna. Har man inte fattat det så har man banne mig inte fattat något av värde.

        Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s