Med våren kommer ljuset och jag känner mig PK-frälst samt redo att räta in mig i ledet!

Eftersom vi inte fick någon riktig vinter i Skåneland så verkar våren komma tidigt i år. Det är ljusare på kvällarna och överallt ser man vårtecken – t.ex. snödroppar, vintergäck, videung, tulpanblad, grönt gräs och lekande kaniner. Nu saknas bara någon att bli kär i, så att vårkänslorna kommer i gungning!

Ljus och vårkänslor kan också hjälpa till att förtränga dystopin som ligger som en blöt filt över landet.

Idag pratade jag med en jurist om gängkriminaliteten som vi måste stävja, men han menade att det bara rör sig om 1% av landets befolkning som är drabbade och så länge de bara skjuter på sig själva så behöver vi inte bry oss – självsanering helt enkelt, perfekt så låt klanerna hålla på och kivas!

Visserligen blir det merarbete för vårdpersonalen på landets akutmottagningar och andra sjuka patienter får stå åt sidan när skottskador och knivhugg får högsta prioritet, men alla är numera så vana att ingen längre klagar!

Våldtäkterna då? Äsch vadå, de flesta hittar säkert på och i de fall det stämmer så är det tonåringar som druckit för mycket alkohol och tycker det är spännande med exotiska pojkar. Tyvärr blev det inte så romantiskt som de tänkt sig, men man får väl tåla lite i dagens samhälle!

Känner sig en majoritet av kvinnorna och flickorna otrygga att röra sig ute? Ja, men gå inte ut då – det är ändå den osociala generationen vi pratar om som hellre träffas i den digitala världen! Övriga? Ja, skaffa skyddsspray eller gå en kurs i självförsvar och hoppas på det bästa!

Radikal islam, kvinnoförtryck och hederskultur kan vi väl ändå inte bortse från? Jodå, det pågår ingen islamisering av Sverige – det säger ju alla! Det handlar bara om att vi måste lära oss att acceptera andra kulturer och deras seder. Ok, de skär i barnens kön, tvingar flickor att täcka sig när de lämnar hemmet, gifter bort flickor med äldre män, hatar judar och homosexuella samt mördar sina egna familjemedlemmar utan att tveka om de begår ett snedsteg – so what?! Så länge de håller det för sig själva så bryr vi oss inte! Någon nisse från Säpo sa att radikal islam var det största hotet mot Sverige just nu, men hallå en person har haft fel förr, jag litar på vad Morgan Johansson säger i det här fallet och regeringen har läget under kontroll och gör allt som står i sin makt för att stoppa extremismen! Tål ni inte ljudet från böneutropen så skaffa hörselskydd!

Integrationsproblemen då – människor som bott mer än halva sina liv i Sverige kan inte språket och de vill leva som i hemlandet? Äsch, det är ett välkänt problem att det inte går att integrera icke-västliga migranter så vi får acceptera parallella samhällen och sharialagar. Dessutom betalar skattebetalarna för tolkar åt alla så det är lugnt!

Men de öppna gränserna går nog inte att förtränga… jo då, vi får se det som ett positivt flöde! Det flödar in narkotika, vapen, prostituerade och illegal migranter – men samtidigt finns det ju en efterfrågan på just dessa varor! Finemang!

Polisbristen? Nej det gör inget – det är så många poliser som ändå är rasister och våldsamma typer – vi gör som vänstern och förbannar överheten! Vi behöver inga kompetenta poliser som gör sitt jobb – anarki och självsanering är de nya ledorden!

Överfulla fängelser? Enkelt – släpp fångarne loss det är vår!!

iron.png

Annonser

2 reaktioner till “Med våren kommer ljuset och jag känner mig PK-frälst samt redo att räta in mig i ledet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s