President Trump bjuder in mobbad 11-åring till sitt årliga tal till kongressen!

Idag (amerikansk tid) ska den amerikanska presidenten Donald Trump hålla sitt andra State of the Union-tal till kongressen och en av hans gäster kommer att vara Joshua Trump, en sjätteklassare som är intresserad av vetenskap och djur. Pojken är inte medlem av presidentens familj, utan kommer från Wilmington, Delaware och har mobbats i skolan på grund av sitt efternamn.

Presidenten, hans fru och 535 medlemmar av kongressen får bjuda in gäster till deras årliga tal och presidentparet har också bjudit in familjemedlemmar till Gerald och Sharon David – ett äldre par som dödades av en illegal migrant i januari, överlevare från masskjutningen i Tree of Life-synagogan i Pittsburgh som skedde förra året samt en kvinna som dömts till livstids fängelse på grund av ett drogåtal, men som benådats av Trump.

https://www.theage.com.au/world/north-america/trump-invites-bullied-11-year-old-joshua-trump-to-state-of-the-union-20190205-p50vul.html

Trump.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s