Då var det dags att öppna stora famnen på nytt, när ännu en IS-krigare med svenskt medborgarskap gripits i Syrien!

Bara rubriksättningen gör mig irriterad – han är inte en ”svensk” IS-anhängare, hade jag fått sätta rubriken hade jag istället skrivit ”IS-anhängare med svenskt medborgarskap gripen i Syrien”.

Den ”svenska” mannen, som man skriver i artikeln, greps av den kurdisk-arabiska milisen SDF i Syrien tillsammans med fem andra utländska IS-anhängare – en ryss, en tysk, en turk, en marockan samt en man från Latinamerika. Det är oklart var i Syrien männen greps när tillfångatagandet skedde.

Säkerhetspolisen kommenterar inte enskilda individer och inte heller hur många svenska IS-anhängare som gripits i Syrien.
Nina Odermalm Schei, kommunikationschef på Säpo deklarerar:
-”Då berättar vi ganska mycket om vad vi vet om dem.”

Jag förstår inte vad det skulle ha för betydelse om Säpo berättar hur många IS-krigare med svenskt medborgarskap som man gripit i Syrien eller varför de inte kan kommentera de gripna personerna? Varför vill man skydda dem och göra dem till offer när de är mördare som lemlästar, våldtager och stympar oskyldiga människor? I min värld finns det ingen som helst anledning att skydda dessa uslingar och det bästa vore att göra som många andra länder och helt enkelt dra in deras medborgarskap och stänga dörren till Sverige.

Men jag glömde att Sverige styrs och har styrts av menlösa klåpare de senaste decennierna där både de borgerliga respektive de socialdemokratiska regeringarna aktivt medverkat till att vi inte genomfört någon grundlagsändring för att kunna straffa de som begått krigsbrott eller på andra sätt gjort sig oförtjänt av medborgarskapet. Tack S&M för att ni tänker på det svenska folkets trygghet i första hand!

Ja, då är det väl bara för Sverige att följa rutin i sitt program för återvändande jihadister och öppna upp stora famnen genom att erbjuda terapi, bostad och bidrag!

Strunt samma att han kommer att fortsätta besöka sin lokala moské som predikar radikal islam och uppviglar sina anhängare till hat – Säpo har så många extremister att hålla koll på att de faktiskt inte kan punktmarkera alla och den humanitära stormakten Sverige gläds åt att kunna ge plats åt så många jihadister som möjligt. Att radikal islam fått fäste i landet är troligen det bästa som har hänt regeringen, för nu kan man uppfylla kontraktet med det Muslimska Brödraskapet!

Se så gott folk, dags att öppna plånboken och försörja ännu en extremist på heltid, men vi har råd och det handlar enligt regeringen om att ”visa medmänsklighet”!

https://www.svd.se/uppgifter-svensk-is-anhangare-greps-i-syrien

IS

Annonser

3 reaktioner till “Då var det dags att öppna stora famnen på nytt, när ännu en IS-krigare med svenskt medborgarskap gripits i Syrien!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s