Hycklarna i regeringen har inga problem med att från en dag till en annan lätta på migrationsreglerna så att ännu fler lycksökare kan ta sig till Sverige och kräva försörjning, men kompetensutvisningarna bryr de sig inte om!

Kompetensutvisningarna från Sverige fortsätter i en aldrig sinande ström och nästa på tur är en skötsam 3-barnsfar i Småland som utvisas till Nordkorea för att han saknar pass.

Park ska utvisas trots att han varit elva år i Sverige, har en fast anställning och tre barn som pratar småländska.

Migrationsverket kräver nämligen ett pass för att han ska få arbetstillstånd, men medborgare i Nordkorea har inga pass och id-kortet har myndigheten inte tittat på.

Det är löjeväckande hur svenska myndigheter agerar när det kommer till kompetensutvisningar. Tusentals människor som kastat sina pass och hävdat att de kommer från Syrien har utan någon som helst bakgrundskontroll fått PUT i Sverige, trots att många av de ljuger och en del även begått krigsbrott.

Minst 9.000 afghaner som helt klart saknar skyddsskäl får ändå stanna i Sverige eftersom de fått vänta lite längre än andra på sina utvisningsbesked.

Lägg därtill alla migranter som ”flyr” från fattigdom till världens mest generösa socialkontor Sverige och bilden som framträder blir ett enda stort hyckleri från både regeringens och myndigheternas sida!

Regeringen var så snabba med att besluta om att vi ska ta emot ännu fler migranter samt lätta på asylreglerna för anhöriginvandring genom att slopa försörjningskravet, men man kan inte ändra på regler så att vi upphör med kompetensutvisningar baserade på petitesser eller fel som inte begåtts av den asylsökande.

Jag skäms för att bo i Sverige numera – det finns banne mig inte mycket att vara stolt över längre och det är våra politiker som ska bära hundhuvudet!

https://www.svd.se/flydde-fran-nordkorea–utvisas-for-att-han-saknar-pass

korea.jpg

3 reaktioner till “Hycklarna i regeringen har inga problem med att från en dag till en annan lätta på migrationsreglerna så att ännu fler lycksökare kan ta sig till Sverige och kräva försörjning, men kompetensutvisningarna bryr de sig inte om!

  1. Du är ett modigt sundhetstecken i tiden. Önskar att de i regeringen också sa och agerade som du förespråkar. Särskilt kompetensutvisningen har allvarliga problem verkar det som. Tack

    Gillad av 1 person

  2. Det är ett fullständigt vansinne att utvisa personer/familjer som bott här i många år, barnen äör födda här och de har lärt sig språket och har arbete och fast egen försörjning. Samtidigt finns det de som har begått allvarliga brott och fortfarande finns kvar här. Vet inte hur MV tänker – om de tänker öht.

    // Kao

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s