M-ledaren Ulf Kristersson anser att Ygeman förtjänar en andra chans – borde inte det gälla alla?

Medan de flesta av oss känner frustration och ilska över hur S-ledningen kan belöna den inkompetenta före detta inrikesministern Anders Ygeman, som satte hela rikets säkerhet på spel i Transportskandalen, med en plats i den nya regeringen, så känner Moderaternas partiledare Ulf Kristersson tydligen inget annat än ödmjukhet inför denna parodi. Han tycker nämligen att alla förtjänar en andra chans.

Med det sagt så vore det väl på sin plats att Kristersson lever som han lär även när det gäller andra – till exempel Jimmie Åkesson.

Efter dagens regeringsförklaring och presentation av ministrar, så har det nog aldrig varit viktigare med en stark opposition i Sverige. Landet är i stort behov av ett konservativt block som kan bekämpa denna farsartade regering och nu har Kristersson sin chans att äntligen göra något rätt innan han troligen tvingas avgå – det vill säga ingå i aktivt samarbete med KD och SD för att således ta ansvar på riktigt för det sjunkande skeppet!

Men jag tror inte karln har hittat sin ryggrad ännu, så det blir nog till att vänta på bytet innan något nytt händer på den fronten.

andra.png

 

Annonser

3 reaktioner till “M-ledaren Ulf Kristersson anser att Ygeman förtjänar en andra chans – borde inte det gälla alla?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s