Aftonbladet vet snart inte vilket ben de ska stå på!

Noterar att man nu fortsätter sin indoktrinering av folket för att få dem att acceptera sina nya härskare, efter att man i dagens Aftonbladet presenterar en opinionsundersökning som Inizio gjort på tidningens uppdrag i fredags, efter att det stod klart att Stefan Löfvén blev statsminister. Kan ni tänka er vem som helt plötsligt gjort en raketomvändning och nu ligger högt upp på listan över partiledare med mycket förtroende? Jo vår kära Annie Lööf! Det är väl märkligt?! Var det 1.024 Centerpartister och Socialdemokrater som de frågade i webundersökningen?

I topp låg för övrigt Ebba Busch Thor och så klart stormogulen Stefan Löfvén. En timme efter att jag läste artikeln ser jag nu att den är låst, så ingen idé att länka till den.

Däremot är det intressant att samma tidning nu toppar med en helt annan undersökning från Inizio, där 48% av väljarna är missnöjda med januariavtalet. De insåg kanske själva att det blir väldigt missvisande att först presentera en väljarundersökning som påstår att Lööf helt plötsligt fått tillbaka väljarnas gunst, samtidigt som man i en annan undersökning konstaterar att hälften av väljarna tycker att januariavtalet är dåligt!

När ska hyckleriet ta slut?

Annonser

3 reaktioner till “Aftonbladet vet snart inte vilket ben de ska stå på!

  1. Apropå Politik, så håller PP i Spanien, Partido Popular alltså, på med kampanj för att försöka få tillbaka förlorade sympatisörer.

    Mycket handlar ju om Invällning, som har ökat katastrofalt sedan Socialisterna tagit över makten.

    Detta står högt upp på PPs lista att minska denna, och bland annat så hänvisar man till ”Stockholmssyndromet”, dvs att folk inte vågar gå ut på gatan med risk för att bli ihjälslagna och dylika finesser…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s