Norsk politiker vill begränsa sociala förmåner för migranter med många barn!

Den konservativa norska politikern och tidigare justitieministern Per Willy Amundsen från Fremskrittspartiet, vill begränsa sociala förmåner för migranter som har för många barn. Han motsätter sig Kristdemokraternas planer på att öka sociala bidrag till alla barn oavsett ursprung. Alla barn som bor i Norge har rätt till förmåner från födseln tills de är 18 år.

-”Min önskan är att vi ska ha en befolkningssammansättning som är gångbar. Etniska norrmän har en fallande födelsekurva, men lösningen är inte att skaffa en ännu större befolkning bestående av migranter – tvärtom måste vi se till att den etniska norska befolkningen bibehålls. Jag är väldigt orolig över att en ökning av förmåner för barn kommer att bli ett hinder i integrationen för migrantföräldrar som har fyra, fem eller sex barn. Efter det fjärde barnet bör sociala förmåner helt stängas av. Det är bara migranter som har fördelar av ett sådant system eftersom de har mycket större familjer än etniska norrmän. Särskilt somalier har mycket höga födelsetal. Enligt en undersökning från år 2009 har kvinnor med somalisk bakgrund i åldern 35-49 i snitt 3,81 barn – mer än de dubbla genomsnittliga födelsetalen i Norge. När de högsta fertilitetstalen är icke-västerländska invandrare måste man anpassa barnförmånerna i enlighet därmed.”

Den månatliga förmånen per barn är NOK 1.054 kronor

Amundsens uttalande har väckt ont blod i de politiska leden och han har anklagats för att föra en ”rasbaserad politik” samt att hans förslag är ”ren rasism”.

Amundsen är en känd islamkritiker och har tidigare krävt att landet stoppar invandringen från muslimska länder.

Norges fertilitetsnivåer har fallit stadigt de senaste decennierna och Norges statminister Erna Solberg uttryckte i sitt nyårstal oro över den demografiska nedgången .

Bra att man vågar prata öppet om problemen i Norge. I Sverige tar det hus i helvete bara någon vågar andas ett ord om dylika problem och vederbörande kan också räknas med att lynchas i media.

Det är ingen hemlighet att somalier föder många barn och vi har haft flera exempel på det i Sverige där media skrivit om familjer som har fler än åtta barn. Det är givetvis inget fel med det, så länge inte samhället belastas för kostnaderna. Jag kan tycka att det han säger låter rimligt och att införa ett tak för hur många barn man kan få bidrag för låter logiskt i mina öron.

Men dessa ämnen är som sagt tabu i Sverige, där vi hellre stoppar huvudet i sanden än konfronteras med problemen. Just därför kommer vi aldrig framåt, utan står kvar och trampar på samma ställe hela tiden medan kostnaderna fortsätter att öka.

http://freewestmedia.com/2019/01/17/norwegian-heavyweight-mp-calls-for-limiting-somali-birthrate/

PW.jpg

3 reaktioner till “Norsk politiker vill begränsa sociala förmåner för migranter med många barn!

  1. Sevärt.
    Lördagsintervju 39 – Cissi om oron för framtiden i Sverige

    Jenny, vore inte detta något för dig? Att medverka i Svensk Webbtelevision. Jag är övertygad om att du har mycket kloka tankar som behöver vidare spridning och du har ju barn som ska växa upp i detta land. Gör det för barnens skull om inte annat.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s