Tysk kvinnlig fotbollstränare besitter rejält med girlpower!

Ikväll blir det inte så många inlägg eftersom jag känner mig krasslig som attan. Äldsta sonen har haft feber med krupphosta i några dagar och nu verkar bacillusken ha vandrat över till mig. Att hosta smärtar rejält i bröstet och jag fryser som en hund trots dubbla filtar. Jag ska därför krypa upp i soffan vilken minut som helst och titta på en bra serie, men delar först denna artikel som är lite rolig samt träffsäker i en tid där kvinno- och mansroller ständigt ifrågasätts.

Den kvinnliga coachen Imke Wübbenhorst skapade rubriker i december förra året, när hon blev den första kvinnliga tränare i topp 5-divisionsfotboll i Tyskland. Nu har hon åter fått rubriker efter sitt rappa svar under en intervju med den tyska tidningen Die Welt som skrev en artikel om hur det är att vara den enda kvinnliga tränaren i den manliga tyska fotbollsligan.

På frågan om hon har sagt till spelarna att de måste se till att de täcker sig själva när hon befinner sig i omklädningsrummet, levererade Wübbenhorst direkt ett briljant svar.
-”Självklart inte, jag är professionell. Jag väljer ut laget efter penisstorleken!”

Det har helt klart det perfekta svaret på en fråga formulerad för att sätta fokus på svårigheterna och utmaningarna för en kvinna att bli framgångsrik som tränare i männens värld.

Wubbenhorst blev utsedd till huvudtränare av fotbollslaget BV Cloppenburg i december förra året, men det återstår fortfarande för henne att vinna sin första match efter vinteruppehållet. Det är dock en utmaning som heter duga eftersom Cloppenburg ligger i botten av ligan.

Wübbenhorst själv är en tidigare spelare för Cloppenburgs kvinnliga lag, som gått vidare och blivit tränare efter att hennes fotbollskarriär var över. Hon har arbetat sig upp innan hon fick chansen som huvudtränare.

Om Wübbenhorst tacklar sitt jobb som tränare med samma kaxighet och humor som i intervjun, så laget vara i goda händer!

https://www.rt.com/sport/449054-female-coach-picks-team-penis-size/

female.jpg
Annonser

En reaktion till “Tysk kvinnlig fotbollstränare besitter rejält med girlpower!

  1. ”-”Självklart inte, jag är professionell. Jag väljer ut laget efter penisstorleken!””

    vs.

    -”Självklart inte, jag är professionell. Jag väljer ut laget efter bröststorleken!”

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s