Nu visar de riktiga fascisterna sitt fula tryne!

En sak jag stör mig på är att både Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna betecknas som ytterlighetspartier som inte platsar i en regering enligt etablissemanget och man vill heller inte regera med stöd av dessa partier, men ändå gör man nu ett undantag för kommunisterna.

Hade Jimmie Åkesson likt Jonas Sjöstedt på en presskonferens stått och orerat om att man är besviken på Moderaterna samt krävt både inflytande och mer förhandlingstid med Kristersson, så hade alla skrattat honom rakt i ansiktet och kallat honom för brunråtta eller nazist.

I grund och botten så har Vänsterpartiet en mycket mörkare och blodigare historia än Sverigedemokraterna, men ändå är kommunisterna välkomna in i finrummen och herr talman tillmötesgår även Sjöstedts krav.

Tydligen är det enligt etablissemanget helt ok att släppa fram kommunisterna till köttgrytorna, men landets tredje största parti som har stöd av över en miljon svenskar och aldrig fått chansen att testa vingarna samt dessutom aldrig gjort någon reell skada, förutom i folks fantasier, ska hållas på så långt avstånd som möjligt från chansen att påverka hur landet styrs.

Man är till och med beredda att skriva avtal för att se till att partiet hålls ute i kylan, men det man glömmer är att folket inte är dumma i huvudet. Vi förstår allihop att de är livrädda för att förlora både makten och ansiktet ifall det skulle komma in någon med vett i Rosenbad, så istället för att använda sitt sunda förnuft, visa upp samarbetsförmåga och ta ansvar så väljer man istället att trampa på medborgarna utan minsta eftertanke.

När det verkligen kommer till kritan och makten står på spel, anser man sig vara i sin fulla rätt att förhandla även med de annars så avskyvärda elementen, medan man försöker dupera sin omgivning att det egentligen inte betyder någonting.

Det här stinker och visar samtidigt vem som är de riktiga fascisterna!

20190115_110538.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Nu visar de riktiga fascisterna sitt fula tryne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s