Sjöstedt kräver fortsatta förhandlingar med Löfven!

Vänsterpartiet försöker sig på en medelväg och vill ha mer tid för att samtala med Löfven för att få garantier. De tycker inte att nyval är rätt väg att gå, utan kräver fortsatta förhandlingar med Löfven.

Således förespråkar Sjöstedt att man ska rösta om Kristersson istället för Löfven på onsdag.

Alltså seriöst, vad är det här för lekstuga? Alla vill ha sin vilja fram verkar det som och de verkar inte förstå att de leker med väljarnas förtroende, men framförallt kostar detta jippo tid och pengar!

Annie Lööf sade på sin presskonferens:
-”Nu är det dags för andra partier att ta lite ansvar.”

Dessa klåpare till politiker vet inte vad ordet ansvar innebär! Landet brinner, medan våra makthavare dricker kaffe och ler mot kameran!

Löfven uttalade för övrigt på sin presskonferens:
-”Alternativet är detta eller en moderat regering beroende av Sverigedemokraterna. Ingen har vunnit allt men alla har vunnit något.”

Fascinerande att han utan tvekan utesluter över en miljon väljare i sina tankar om ”alla”.

Jag är innerligt trött på den här farsen må jag säga och nu återstår att se vad Talmannen ska ta sig för härnäst. Jag har dock ingen större tilltro till den karln, så det skulle inte alls förvåna mig om han böjer sig för kravet från V och utlyser omröstning om Kristersson i övermorgon, som givetvis kommer röstas ned, för att sedan avsluta med Löfven som slutligen tar hem spelet efter att ha pratat ihop sig med kommunisterna.

Bedrövligt!

GetReal-Avatar_400x400.jpg

Annonser

4 reaktioner till “Sjöstedt kräver fortsatta förhandlingar med Löfven!

  1. Ja det är rena rama farsen och sina väljare är det inget av dessa partier som bryr sig om.Loven säljer ut Lo medlemmarna för makt och Annie sviker oxå sina väljare clownn Björklund är bara glad över att han får vara med!!! Extra val är på sin plats nu får det vara slut i lekskolan

    Gilla

  2. V kommer med allra största säkerhet att släppa fram Stefannie Lööfven. Det räcker med en muntlig försäkran från Stefannie att V visst kommer att få en smula inflytande så är saken biff.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s