Europa väljer tydligt inriktning, medan Sverige står ensamma kvar och trampar!

Igår rapporterade den tyska tidningen Die Welt att den tyska kanslern Angela Merkels efterträdare som partiledare för CDU, Annegret Kramp-Karrenbauer, vill se över Merkels migrationspolicy från 2015 och att man planerat en workshop redan i februari, där även Frontex (FN:s organisation för gränsskydd) och den tyska migrationsmyndigheten ska deltaga.

Idag kommer rapporter om att Frankrikes president Emmanuel Macron, i ett försök att få slut på Gula Västarnas protester, föreslagit att man ska börja diskutera migrantkvoterna i nationella debatter som ska börja imorgon

Att minska migrantkvoterna har inte varit ett centralt krav i populisternas revolt, men cirka 40% av de ”gula västarna” förväntas stödja Marine Le Pens antimigrationsparti The National Rally.

Marine Le Pen lanserade för övrigt sin kampanj för valet till EU-parlamentet igår, där hon vände sig till Gula Västarna-rörelsen och uttalade att ”Slaget står nu mellan nationalister och globalister”.

För varje dag ser vi tecken på att Europa är väg att välja en helt ny inriktning och huvudfokus kommer att ligga på att minska migrantkvoterna.

Meanwhile in Sweden… är det uppenbart att vi missat tåget och står kvar på samma ställe som vi alltid har gjort och den nygamla regeringen har inga planer på att ändra på detta – tvärtom, man vill istället öka inflödet med ännu fler migranter och deras anhöriga.

Vissa säger att Sverige måste följa övriga Europa och det bara är en tidsfråga, men hur ska det någonsin kunna ske i ett land som inte vågar kalla en spade för en spade och där vi inte ens kan ange signalement på kriminella individer?

För att detta ska bli möjligt krävs en helt ny regering, som vågar regera med stöd av SD istället för övriga fem partier som drar ned oss i fördärvet. Men även här har tåget gått, då vi har haft vårt riksdagsval och om fyra år har de rödgröna centerliberalisterna fyllt på med ännu mer trogen väljarboskap.

Så vad kommer det bli av oss till slut? Kommer vi att bli den där infekterade varbölden uppe i norr som ingen annan vill ha att göra med och där inbördeskrig samt anarki står högst på agendan?

Här borde jag avsluta med något som bringar hopp, men det blir det inte idag då jag själv inte ser något halmstrå att greppa, efter att Anders Norlén släckt ljuset.

https://www.telegraph.co.uk/news/2019/01/14/macron-puts-immigration-quotas-debate-hope-placating-yellow/https://www.telegraph.co.uk/…/macron-puts-immigration-quot…/

http://freewestmedia.com/2019/01/14/marine-le-pen-launches-her-campaign-for-the-european-election/http://freewestmedia.com/…/marine-le-pen-launches-her-camp…/

miss.png

Annonser

3 reaktioner till “Europa väljer tydligt inriktning, medan Sverige står ensamma kvar och trampar!

 1. De Svenska politikerna kanske söker få en guldstjärna, men det blir nog en stjärngossestrut att ha på huvudet och förmodligen utan stjärnor. Vad brukar man kalla dom strutarna för?

  Gillad av 1 person

 2. Reblogga detta på Micaels Lidéns Blog och kommenterade:
  Det som kommer hända är Annie Lööf,s våta dröm om 30 miljoner imigranter till Sverige med Löfven vid sin sida, för tyvärr är det så vår lekstugeregering vill ha det verkar det som.
  Räddningen finns inte att skåda inom den närmsta tiden eller ännu längre fram om inget under händer, och det
  Tack Sverige för det du en gång var och som vi kommer minnas dig.
  Dystopiskt, ja, men högst troligt.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s