Österrike stänger ned flera radikala moskéer och utvisar imamer!

Österrikes kansler Sebastian Kurz, meddelade i fredags att han kommer att stänga ned 7 moskéer och deportera 60 turkiskbackade radikala imamer till deras hemländer med hänvisning till en lag som förbjuder politisk islam. Samtliga imamer som ska utvisas är anklagade för att mottaga kapital från utlandet.

Beslutet har väckt ilska hos turkiska myndigheter i Ankara.

Ibrahim Kalin, talesperson för den turkiska presidenten twittrade följande.
”Österrikes beslut att stänga ned flera moskéer och deportera imamer med en lam ursäkt, är ett klockrent bevis på den rasistiska, diskriminerande och anti-islamistiska vågen i landet. Den österrikiska regeringen agerar tvärs emot legala principer, sociala integrationsregler, minoriteters rättigheter och etiken för samexistens.”

Vicekanslern Heinz-Christian Strache, FPÖ, uttryckte att det här bara är början på en riktad aktion för att bekämpa radikal islam och utländsk finansiering av religiösa grupper som inte är socialt kompatibla med Västs demokrati.

De sju moskéerna stängdes efter misstankar om kopplingar till islamistisk extremism, då det florerade foton med barn så unga som 4 år iklädda turkiska militäruniformer i moskén samtidigt som de hyllade den turkiska flaggan.

Det bor för närvarande 600.000 muslimer i Österrike, varav många härstammar från Turkiet.

Utmärkt agerande av Kurz och den Österrikiska regeringen! Något vi i Sverige bara kan drömma om, särskilt med den kommande lama regeringskonstellationen.

Oavsett otaliga bevis för att vi har flertalet radikala moskéer i Sverige, såväl som hatpredikanter och experter gång på gång rapporterar om radikal islams utveckling i samhället, så lyssnar inte våra makthavare. Inte ens rena fakta biter på dessa naiva klåpare!

Jag befarar att det för var dag som går blir enormt svårt att stoppa den snöboll som redan är i rullning och effekterna kommer att bli förödande för samhället.

Turkiets kommentar till händelsen blir dessutom inte säskilt trovärdig eftersom de själva inte bryr sig ett dugg om mänskliga rättigheter och minoriteter.

fega politiker

Annonser

5 reaktioner till “Österrike stänger ned flera radikala moskéer och utvisar imamer!

  1. Jag håller med Mons! Vi kan tydligen inte stoppa islamiseringen. Även om, vid en revolution, miljoner muslimer dör, så står miljontals och knackar på dörren redo att invadera och sprida sina sharialagar! Ett av problemen är att i stället för att integreras, lever de precis som i sina hemländer, om inte till och med värre!
    Europa som kontinent är förlorad åt muslimerna!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s