Mer till alla nu när ännu fler anhöriga väntas strömma in i Sverige – bevare oss väl!

Enligt uppgifter till Aftonbladet nu under förmiddagen, ser det ut att bli som många av oss befarat en längre tid – det vill säga en röd regering med Socialdemokraterna, Centerpartiet, Liberalerna och Miljöpartiet.

Centerpartiet ska redan idag ge besked om vilken statsministerkandidat man ska stödja och ska man tro Aftonbladets uppgifter så är det klart att man stödjer Löfvén och det enda som återstår är att förankra det i övriga partiet. Liberalerna ska ta beslut i helgen och följer de Centern så återstår bara Vänsterns stöd innan saken är biff, men det är nog inga problem att locka med de tokstollarna eftersom man redan gett eftergifter till partiet i form av förslag till grundlagsändring för att ge staten rätt att konfiskera mark.

Det har redan nu läckt ut uppgifter om att man förutom arbetsrätt och hyresreglering, även ska vara överens om kravet på familjeåterförening för ”flyktingar”.

Jag borde inte bli upprörd eftersom det är upplagt för just en sådan uppgörelse, men jag blir det ändå eftersom man undrar om representanterna för dessa partier har något annat än IQ fiskmås när de trots alla fakta på bordet och trots alla prognoser samt statistik som talar för sig själva, ändå tycker att anhöriginvandringen bör bli mer generös!

Har de sett kostnaderna för denna post de senaste åren samt sett vad som väntar under det kommande decenniet? Lyssnar de överhuvudtaget på vad internationell media skriver om Sverige och hur andra länder målar upp vårt land som skräckexempel på just den här punkten? Det framstår nämligen som om de är både döva och blinda!

Det är helt uppenbart att oavsett vad övriga Europa gör, så kommer Sverige fortsätta med sin oansvariga migrations- och integrationspolitik som försatt oss i den katastrofala sits som vi befinner oss i. Övriga länder tackar antagligen sin lyckliga stjärna för att de dumma svenskarna återigen gett förnyat förtroende till de rödgröna klåparna, för nu kan man skicka alla migranter till lilleputtlandet i norr! Vill man vara ”bäst i klassen” så får man också betala priset!

Men det finns även andra oroande tendenser, nämligen det faktum att när man går bistra tider till mötes i ett redan polariserat samhälle, så börjar människor peka finger och tyvärr pekar man inte åt rätt håll – det vill säga låter våra inkompetenta makthavare bära hundhuvudet för den röra som de orsakat, nej istället är det invandrare och främst muslimer som pekas ut som roten till allt ont. Det går inte att se på utsidan om man är adopterad, född i Sverige, eller inflyttad person som drar sitt strå till stacken genom att sköta sig, arbeta samt betala skatt och det går definitivt inte att se vad man har för religion så det här är att leka med elden och tyvärr kommer hatet att öka i samhället, där oskyldiga människor kommer att bli lidande.

Det är nu av största vikt att förena folket i hela nationen för att undvika att främlingsfientligheten och polariseringen ökar ännu mer, men detta är en omöjlighet i diktaturens Sverige där sju partiledare kör över folkviljan och ser till sitt eget bästa istället för landets.

Det enda som återstår är att bita ihop och be en stilla bön för att våra barns framtid inte för alltid skall vara utraderad efter de nästkommande fyra åren!

say-a-little-prayer-banner

7 reaktioner till “Mer till alla nu när ännu fler anhöriga väntas strömma in i Sverige – bevare oss väl!

 1. För j.t…!!! Dessa personer som vill sätta Sverige i ett ännu sämre läge avseeende ekonomiska, sociala, politiska, rättsliga, religiösa och mänskilga faktorer har helt enkelt inget vett alls i skallen. Inte ens IQ fiskmås.

  Gillad av 1 person

 2. Delar din oro för den ökande polariseringen som kommer som ett brev på posten när ekonomisn kärvar. När krubban är tom bits hästarna som det heter. Det är tråkigt att många inte ser längre än att många brottsoffer också har utomnordisk bakgrund. Det är frisören som krävs på beskyddarpengar, den lilla butiken på hörnet där ägaren jobbar alla dagar i veckan, brottas med ett krångligt regelverk och dessutom får stå ut med rån, hot och stölder. Kvinnor som blir trakasserade på stan bara för att de öht visar sig utomhus eller för att de inte är klädda på ett sätt som passar buset. Barn som blir våldtagna, mobbade och rånade – ibland av andra barn eller åtminstone omyndiga.

  Det är buset vi vill bli av med. Ut ur riket om det går, annars inlåst på lång tid. De är inte i majoritet men de ställer till otroligt mycket elände och genom hot och våld ser de också till att deras grannar inte vittnar mot dem. Lägg till detta klantänkande och fanatism. Jag avundas inte vår blåljuspersonal som måste arbeta i sörjan varje dag, ibland med fara för liv och lem. Skulden ligger hos våra politiker som sätter upp de regler som polis, rättsväsende etc måste rätta sig efter vare sig de vill eller inte. Det här kommer att bli smutsigt så se till att ni har vatten, värme och mat så att det räcker ifall det blir omöjligt att gå ut och handla några veckor.

  Gillad av 1 person

 3. Vi går en mycket orolig tid till mötes, och jag tror faktiskt att detta kommer att sluta i ett inbördeskrig, i hela Europa. Frågan är bara när, illegala vapen finns det som bekant, väldigt gott om i vårt land, ja det är väl lika i hela Europa. Vapnen innehas inte heller av dom godtrogna svenskarna, bara det en liten tankeställare.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s