Sverigebilden håller på att krackelera – dags att dra i nödbromsen!

Svenska Dagbladet publicerar en artikel som lovar mycket i rubriken ”Bilden som sprids av Sverige – ett slagfält”, men tyvärr är det bara ännu en artikel som går i förnekelsens tecken. Man konstaterar att det inte bara är alternativ media som numera skriver negativt om Sverige, utan även traditionell media i både Europa och USA rapporterar om hur Bullerby-idyllen tack vare massmigrationen förvandlats till ett land med no-go-zoner och sharialagar. Sverige används helt enkelt som ett avskräckande exempel.

En helt korrekt bild!

Men det går inte för sig att svenska folket matas med sådan matnyttig information, nej hjärntvätten måste fortsätta! Därför låter man Chloe Colliver på Institutet för strategisk dialog (ISD) i Storbritannien uttala sig och minsann göra klart för oss att detta bara är fake news, vilket används som slagträ i debatten för att vilseleda människor och ge stöd åt högerextrema. Det pågår enligt Colliver en smutskastningskampanj av Sverige och det som skrivs eller sägs är överdrivet.
-”Man försöker att riva ner bilden av Sverige som en liberal utopi och ersätta den med bilden av en instabil stat – översvämmad av invandrare som islamiserar landet.”

Det är alltså onda krafter som vill sabotera genom att sprida propaganda och Ryssland pekas självklart ut som en av intressenterna.

Även Jacob Stenberg, analytiker på Svenska institutet, intervjuas och menar att vi inte behöver oroa oss för i grund och botten är Sverigebilden intakt.
-”Man kan absolut säga att mediebilden har förändrats, men mediebilden är inte en universell bild och motsvarar inte allmänhetens uppfattningar i stort. Även om traditionella medier tar upp det här med migration i högre utsträckning, så är det bara en del av ett väldigt stort informationsbrus.”

Vilken tur att svenska folket – dessa vilsna och svaga individer – hela tiden styrs i rätt riktning och har någon som bestämmer vad de ska tycka och tänka! Hur skulle vi klara oss utan överhetens pekpinnar?! Nu kan alla svenskar fortsätta att sova gott om natten – Sverigebilden är intakt och det vi ser i samhället är bara ren och skär inbillning, där alla som försöker bevisa motsatsen är högerextremister!

Gott slut!

https://www.svd.se/bilden-som-sprids-av-sverige–ett-slagfalt

bild

5 reaktioner till “Sverigebilden håller på att krackelera – dags att dra i nödbromsen!

 1. Hmm, roade mig med att copypasta hennes namn, detta dök upp;
  https://www.crunchbase.com/person/chloe-colliver#section-locked-charts
  Om man samarbetar med facebook, microsoft mm, har man knappast folkets bästa i sitt focus. Hon är en hora som tjänar globalisterna allt vad hon orkar, med andra ord en farlig jävel.
  Det allvarligaste i hela gröten som presenteras av MSM är problemförnekelsen, som att fortsätta cykla med punktering på framjhjulet, _nä vadå, det funkar, bara lite trögt, va sa du om vädret…
  Dom förnekar sig aldrig, de där köpta svinen, men när väl trygghetsdammen brister på riktigt lär dom stå där och gulpa och snyffta.
  Tack Jenny för dina reflektioner om det lilla landet som kunde, det kommer mera, eller hur?

  Gillad av 1 person

 2. Den här i och för sig ett år gamla filmen säger nog faktiskt en hel del om de olika bilderna av Sverige som finns. Och man kan förstå att de styrande kansske vill lyfta fram en så positiv bild som möjligt så att det inte framstår som att de har gjort ett dåligt jobb. Om nu syftet verkligen är att driva landet positivt framåt, meningarna går ju starkt isär där.
  Nåväl någon seriös och oberoende ärlig person eller organisation (i den mån sådana finns) borde eller måste titta på det hela och avgör hur det egentligen ligger till. Jag tittade och trodde mycket på Tim Pool när han var i landet för något år sedan . Det var intressant.

  Gillad av 2 personer

 3. Hej kära jennypiper och alla andra följare. Jag är inte så bra på att skriva inlägg osv men jag anser att i Skavlanprogrammet med C ledaren nyligen så var det synd eller tur (lite beroende på hur man ser på det) att inte intervjun utvecklades på detta sätt.
  Jordan Peterson är imponerande vass tycker jag.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s