Polisen i Berlin har hittat spår med IS-kopplingar som pekar på misstänkt planerad tågattack!

I Berlin har man i närheten av en skadad järnvägslinje i Lichtenberg hittat en IS-flagga och dokument med arabiska tecken, vilket gör att man misstänker en möjlig attack mot ett tåg.

Mellan stationen Karlshorst och stationen Wuhlheide upptäckte polisen i söndags en trasig kedja och en skadad matningskabel, vilket ansågs vara en farligt störningsmoment i järnvägstrafiken. Rättsmedicinska tekniker har säkrat flera bevis, inklusive en IS-flagga, en gripkrok och cirka 60 broschyrer.

Säkerhetstjänsten utreder också om det finns någon koppling till Bayern, där okända personer i oktober hade sträckt en stålkabel över en järnvägsrutt och ett höghastighetståg på väg från Dortmund till München körde rakt igenom kabeln. Ingen människa kom till skada, men vindrutan blev skadad.

Efter terrorattacken i Strasbourg samt våldtäkterna och avrättningarna på de nordiska kvinnorna i Marocko, där båda dåden hade kopplingar till IS, känns det som att något är på gång i Europa, men jag hoppas innerligt att jag har fel.

Med tanke på att Sverige numera är en kombinerad plantskola och resort för jihadister, så får man vara tacksam för var dag som går utan att något händer.

Säpo deklarerade nyligen att man hittills i år har avstyrt två terrorattacker på svensk mark, men i mina öron låter det väldigt lite med tanke på att vi huserar så många extremister i landet att säkerhetstjänsten tappat räkningen för länge sedan. Jag tror personligen att det bara är toppen på ett isberg och att de inte vill berätta hur illa det egentligen ser ut, av rädsla för att skapa panik hos befolkningen.

Våra politiker tycker givetvis att det är lättare att fortsätta manipulera oss när vi är invaggade i trygghet i tron att vi är säkra samt att polis och säkerhetstjänsten har koll på läget.

Personligen vet jag inte vad jag ska tro, men det framstår som lite märkligt att vi inte drabbas när vi är ett av de länder i Europa som har mest islamister per capita. Har vi bara haft en extrem tur, eller finns det en anledning till att de hittills har förskonat de fromma lammen i norr? Anledningen till att den Socialdemokratiska regeringen ingick avtal med det Muslimska Brödraskapet i slutet på 1990-talet var för att få mer röster, men kanske även indirekt för att ”alliera” sig med fienden.

Det är konstigt att det inte hänt mer än det har gjort med tanke på att både vår gränskontroll såväl som vår inre säkerhet är ett skämt, dock hoppas jag givetvis att vi fortsätter slippa denna slakt av oskyldiga människor på våra breddgrader.

 

https://www.sueddeutsche.de/politik/berlin-bahn-islamischer-staat-1.4265526

train

Annonser

En reaktion till “Polisen i Berlin har hittat spår med IS-kopplingar som pekar på misstänkt planerad tågattack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s