SD verkar inte anse att det pågår en islamisering av Sverige!

Jag har inte brytt mig nämnvärt om Thoralf Alfssons uteslutning ur Sverigedemokraterna eftersom jag inte är medlem i partiet, men efter att ha läst på vilka grunder man har fattat beslutet om uteslutning av Alfsson så börjar jag återigen att fundera över om inte SD numera hör hemma i samma grupp hycklare som sjuklövern.

Efter att ha läst inlägget från Alfsson, där han även visar brevet från SD, så blir den naturliga frågan om partistyrelsen anser att det inte pågår någon islamisering av Sverige, eller om de anser att islamiseringen inte är något man skall vara negativ till?

En av anledningarna till att jag röstade på SD i riksdagsvalet, var bland annat för att SD var det enda partiet som tog ställning mot islamiseringen. Jag vill se ett förbud mot slöja på barn under 18 år, förbud mot böneutrop, förbud mot niqab och burka på allmän plats samt stopp för moskébyggen med radikal islam som inriktning och det enda riksdagsparti som gick i den riktningen var SD.

Men nu undrar jag om SD precis som Kristersson fått ding!

Kan det ha att göra med att man vill in i de fina salongerna och frottera sig med det övriga politiska etablissemanget? SD har varit ovanligt tysta och haft låg profil hela sommaren samt även efter valet. Protesterna mot FN:s globala migrationsavtal har också lyst med sin frånvaro nästan in i det sista.

Om SD krypit till korset och vikt ned sig bara för att få bli stödparti till M, så är det inte många halmstrån kvar att famla efter för oss som önskar ett stopp på den pågående islamiseringen. Alternativ för Sverige känns sådär och Medborgerlig Samling kommer inte kunna påverka något innan 2022, om de då lyckas komma in i riksdagen.

Jag tycker att det här agerandet från den toppstyrda partiledningen är under all kritik och jag hade gärna sett en förklaring. Men som med allt annat är det väl locket på och dags att ta jullov!

http://mobil.thoralf.bloggplatsen.se/2018/12/

dem

Annonser

5 reaktioner till “SD verkar inte anse att det pågår en islamisering av Sverige!

 1. Så ere!

  Åkesson är på välförtjänt semester i Thailand och då dansar råttorna på bordet! Som dom oxå gjorde när Åkesson var sjukskriven, för några år sedan.

  Mattias Karlsson, en maktgalen ”sosse”, försökte då ta över och lyckades rent psykologiskt, så nu behövs inte mycket till förrän hela SD är som resten, med undantag för Åkesson och kanske några fegisar som inte orkar på den galne.

  Snart har Sverige fått 2 Asocialdemokratiska partier, som tävlar om att ge Sverige nådastöten.

  Gilla

 2. Tja, en dålig orkester hoppas väl alltid på aria, dvs solosångaren.
  Gäller samtliga partier, fast det är vårat eget fel. Att gnälla med munnen full av tacos, med politiska referenser mellan bonde söker fru och lyxfällan, ger ett samhälle som förr eller senare brakar ihop, med medborgare som tycker man e jobbi om man försöker upplysa dem om vad som är på gång, att deras frälse suger ut dem å det grövsta.
  Flytta daj, du skymmer tv-n, de e slatan fattaru,

  Gilla

 3. SD är nog inte och står inte i dagsläget för vad många tror eller trodde. Enligt Paula är det nya tider som gäller nu och partiet befinner sig i en omvandlingsfas. En omvandlingsfas som innebär att invandrare tar mer plats i partiet. Ungefär som sossarnas omvandlingsfas alltså. Allt detta för att partiet ska fortsätta växa. SD:s politik kommer med största sannolikhet att bli mer invandrarvänlig för att därmed locka fler röstberättigade. Precis som för sossarna är målet – makten framför allt, skit i folket!

  Blir väldigt intressant (eller inte) om jag får något svar på mina mail till dels SD nationellt och dels till SD:s lokala avdelningar. Uteblir svaren så kommer jag att trycka på igen och kanske även skriva insändare.

  Angående toppstyrning av politiska partier så förekommer det såklart även i andra partier, SD är inget undantag vad gäller detta. Måhända är SD mera toppstyrt än de andra?

  Jag mår illa av att behöva skriva detta, men den krassa verkligheten ger mig inget val.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s