Sesam öppna dig – imorgon röstar FN:s medlemsländer om den globala migrationspakten och minst 13 länder säger nej, dock inte Sverige!

Under gårdagen kommenterade Ungerns utrikesminister Péter Szijjártó på nytt FN:s globala migrationspakt som man tar avstånd från. Minst 13 länder kommer under morgondagens omröstning i FN:s Generalförsamling att rösta mot pakten – Tjeckien, Ungern, Polen, Slovakien, Bulgarien, Lettland, Estland, Österrike, USA, Israel, Australien, Dominikanska Republiken, Chile och Brasilien.

Ungern kommer även att säga nej till ett ”systerdokument”, ”Global Compact on Refugees”, som kommer att tillåta migranter att ta sig in i Europa genom en bakdörr.

Sverige kommer som bekant att skriva under både avtalet såväl som systerdokumentet utan att beslutet föranletts av varken en konsekvensanalys eller en öppen debatt i riksdagen. Faktum är att man aktivt undvikit att informera svenska folket om vad avtalet kommer att innebära för vårt land och kontinenten. Det framstår även som att Sverige inte vet vad det är vi skriver under eftersom dokumentet aldrig översatts till svenska och de flesta politiker verkar inte ha en susning om vad det handlar om när de får frågor om avtalet.

Både Moderaterna och Sverigedemokraterna ska ha begärt debatt i riksdagen, men talmannen avslog tydligen deras begäran i sann demokratisk anda!

Det framstår helt klart som att vi just nu har en av de mest inkompetenta regeringarna i mannaminne och fortfarande är risken överhängande för att vi får ytterligare fyra år med dessa klåpare, eftersom Annie Lööf och Jan Björklund sätter karriären och det egna egot framför folkets väl och ve.

Samtidigt har en stor del av svenska folket faktiskt röstat på dessa dårar, så man får väl vad man förtjänar tyvärr. Synd bara att även vi som för länge sedan sett igenom dimridåerna och lögnerna dras med i fallet! Vi kan dock gå rakryggade för vi har skrivit om det, ringt till ansvariga politiker och demonstrerat samt manifesterat mot detta förkastliga avtal – dock för döva öron, men det är som sig bör i bananmonarkin Sverige.

Imorgon sluts cirkeln och ”Sesam öppna dig” kommer att gå från ord till handling för miljontals migranter som står redo utanför Europas gränser!

https://dailynewshungary.com/foreign-minister-growing-number-of-countries-reject-un-migration-compact/

UN

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s