Den svarta veckan är här och glädjen över advents ankomst känns som bortblåst!

Idag inleds den ”svarta veckan”, som jag valt att kalla den, när den sämsta statsministern genom tiderna – Stefan Löfvén – gör sitt triumferande återtåg till makten efter att ha blivit utsparkad bara några veckor tidigare. Det mest ironiska i sammanhanget är så klart att det är två av de mest ivriga supportrarna att få bort honom – Centerpartiets Annie Lööf och Liberalernas Jan Björklund – som nu utan tvekan säljer ut sig till det vänsterblock som man tidigare kraftigt föraktat.

Idag skulle Stefan Löfvén ha träffat talmannen och presenterat sitt förslag till regering, men han bad om extratid och nu skjuts mötet fram till på onsdag istället. Herr Löfvén behöver troligen några extradagar på sig för att hitta de där extra saftiga köttbenen till Lööf och Björklund.

Jag befarar det värsta och under tiden fortsätter Sverige att brinna med en aldrig sinande ström av mord, våldtäkter, slagsmål, misshandel, bränder och inbrott. Extremismen växer utan att möta något motstånd, radikal islam tar ny mark hela tiden och människor som flytt till ”det fria landet med demokrati” får se sin dröm om frihet gå om intet, nya illegala migranter går under jorden varje dag och Morgan Johanssons löfte för några år sedan om att de 100.000 illegala migranterna skall ut ur Sverige har fortfarande inte infriats. Samtidigt ser kommunerna runt om i landet hur deras resurser tar allt mer stryk på grund av den betungande migrationsposten eftersom det utlovade klirret i kassan nu istället ger minus i kassan, vilket drabbar kommuninvånarnas svagaste individer – de sjuka, barn och unga samt de äldre.

Men fyra år till med Stefan Löfvén vid rodret kan väl inte vara fel? Han och hans vapendragare Johansson & Johansson, Wallström och Fritzon är så kompetenta med ett kurage utan dess like, som sätter svenska folkets väl och ve framför allt annat! Lilla Fridolinen ska vi inte glömma, tänk så mycket den mannen gjort för miljön och klimatet i Sverige – eller var det migrationen?! Nu när Lööf och Björklund släpps in så kan det ju inte bli annat än en stor succé! Grattis Sverige, nu blir det återbäring till alla!

Jag funderar allvarligt på att börja bunkra vatten och konservburkar samt köpa ett överlevnadskit, men inte för att jag befarar en hård vinter- snarare för att jag förväntar mig en smärre katastrof de närmaste fyra åren!

kit.jpg

Annonser

6 reaktioner till “Den svarta veckan är här och glädjen över advents ankomst känns som bortblåst!

  1. Bunkra! Preppa! Winter is coming och det på flera sätt än rent temperaturmässigt. Vattendunkar finns på Biltema. Fyll förråden med torrvaror som går att lagra länge. Ha några burkar med köttfärssås, chili eller vegetariska alternativ om du föredrar det. Kolla på prepperforumet Swedish Survivalist. Där diskuteras allt utom politik, dvs det är ganska pk men det finns mycket bra tips om vad man gör ha hemma och vad man bör släpa med sig i sin EDC (Every Day Carry). Det finns också en kategori för kvinnliga preppers. Herrarna är ju mindre intresserade av mensskydd, typ. Länk: http://swedishsurvivalist.egetforum.se/index.html

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s