Sverige består av allt för många förnekare och våra politiker har som mål att förgöra det Sverige som vi känner!

Det var länge sedan jag bemödade mig med att läsa Anders Lindbergs ledare på Aftonbladet, men idag ögnade jag igenom eländet eftersom rubriken antydde att det handlade om att Annie Lööfs politik kommer att ge fler väljare åt SD.

Som vanligt blir man mörkrädd när man läser Lindbergs texter och nu går han så långt som att kritisera Danmark, som han målar upp som praktexempel på vad som händer om man ”låter högerextremister komma in i värmen”. Han åsyftar så klart Dansk Folkepartis överenskommelse med den borgerliga regeringen och kritiken haglar över förslagen om att placera kriminella avvisade migranter på en ö såväl som att arbeta aktivt för repatriering.

I Anders Lindbergs värld är det mycket bättre att låta kriminella migranter som fått avslag på sin asylansökan florera fritt i landet precis som de över 100.000 existerande illegala migranterna just nu gör i Sverige och har gjort under lång tid tillbaka. Att man i kölvattnet av denna slapphet får element som terroristen Akilov i knät, vilket skadar och dödar svenska medborgare, är tydligen något som man får räkna med i Lindbergs kamp för det ”goda”.

Det värsta är att Lindberg inte är ensam om denna naiva och sjuka inställning, utan en alltför stor del av landet befolkas av dessa vänstervurmare som intalar sig själva att de är godhetens riddare som på sina vita springare ska frälsa landet från ondo. Det finns ingen logik i deras värld – blott ett hat mot oliktänkande som vågar se bortom den politiska korrektheten och faktiskt sätta Svea Rike och dess medborgare främst samt en egoism som handlar om att inte tänka på framtida generationer.

Hade man tagit av sig sina rosaskimrande glasögon och beskådat vad som har hänt med Sverige från norr till söder, så hade kanske polletten äntligen trillat ned om vad som behöver göras. Det går inte längre att fortsätta med öppna gränser och självklart måste vi börja använda hårdhandskarna när det kommer till kriminella individer utan svenskt medborgarskap samt migranter som fått avslag på sin asylansökan – det har daltats alldeles för länge på bekostnad av svenskarnas välfärd! Dessutom är det på tiden att man börjar ställa krav på alla utlandsfödda bidragstagare och begära motprestationer!

Så kan man ursäkta våra politikers, såväl som majoriteten av våra journalisters brist på insikt? Tveksamt! När media aktivt vilseleder folket och använder masspropaganda för sina syften, samtidigt som man tvingar svenska folket att bekosta eländet, så är det riktigt illa och när en majoritet av våra politiker fortsätter att ge Migrationsverket ytterligare 50 miljarder per år samtidigt som våra äldre, rättsväsendet, vården, skolorna och försvaret får en spottstyver, trots att det är verksamheter som krälar i stoftet och drabbar gemene man, förstår man att förutsättningarna för att vi ska ta oss igenom den här krisen är icke existerande!

Nyval eller inte – det är trots allt Löfvén eller Kristersson det står emellan och ingen av dem är redo att ta de viktiga steg som landet behöver för att kunna resa sig – dessutom går båda i globalisternas ledband.

De är inte ovetandes utan de sitter med fakta på hand och ser vad som har hänt de senaste decennierna – dessutom vet de vad som väntar runt hörnet de närmaste tjugo åren med massmigration till Europa och att det är ett kamikazeuppdrag för Sverige att fortsätta på den inslagna vägen. Men det har ingen betydelse för det är målet som ska uppfyllas kosta vad det kosta vill, så vi får helt enkelt räkna med minst tio ytterligare år av kräftgång på väg mot vår undergång. Jag har i alla fall svårt att se hur ett mirakel ska kunna inträffa som förändrar allting i ett trollslag, vi har nämligen inte politiker med råg i ryggen som i till exempel Danmark, Ungern och Österrike, utan det här är Sverige – bananmonarkin!

globalism.png

Annonser

10 reaktioner till “Sverige består av allt för många förnekare och våra politiker har som mål att förgöra det Sverige som vi känner!

 1. Jenny du är lysande. En Qvinna, en Svea, som värnar om Sveriges framtid och dess medborgare. Globalisternas agenda , antingen det är kapitalet eller klimatet är att rädda världen med sin egen förträfflighet . SvTT, SverigesTvångsTeve indoktrinerar och ”lärda och upplysta” predikar att vi medborgare måste göra allt för alla för att accepteras som goda. Inte ens de godaste kommer undan den dag den blågula fanan halas. Undergångsscenario, ja varför inte, när klimateriefolket har sitt scenario vill jag ha min. Men vad blir det och vem drabbas först?
  https://www.expressen.se/kronikorer/johan-hakelius/drommen-om-klimatdiktaturen-kittlar-och-bubblar-under-ytan

  Gillad av 2 personer

 2. 50 miljarder, det är lika med en stapel av 12 km längd. I 500-lappar!
  .Kanske dags för de där oduglingarna till politiker att relatera sitt siffertrixande till verkligheten
  Mer kan med fördel läsas hos bloggen Toklandet.

  Gillad av 1 person

 3. Mycket bra skrivet igen Jenny.
  Tyvärr för Sverige är det förutbestämt av globalisterna att Annie Lööf blir statsminister. Oavsett om det blir mer spektakel om regeringsbildningen, allt detta är enbart för att flytta fokus från undetecknandet av FN,s dokument den 10 – 11 December.
  Stefan Löfven står redo med sin Mont Blanc penna för att skriva på för Sveriges undergång.
  Så ett nyval kommer aldrig på fråga.
  Rebloggar på micaelsblogspot.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s