Alla pratar om det, men ingen är redo att agera och utkräva ansvar!

När man pratar med människor får man hela tiden höra att det enda folk pratar om numera är politik – till och med människor som aldrig pratat politik innan har nu börjat diskutera problemen på middagar och sammankomster.

En bekant berättade att man vid en middag samspråkat med några äldre människor som dels störde sig på att ”turisterna” åkte buss gratis i vissa kommuner, medan de själva snällt måste betala samt att man inte längre känner sig trygg utomhus. De bodde precis vid ett boende med så kallade ensamkommande barn och varje dag går de ut och promenerar med stavar. De upplevde ett visst obehag av att möta dessa individer som alltid kommer i grupp och därför har man tagit av skyddet på en av stavarna så att man har något att försvara sig med om de skulle bli attackerade.

Det är tragiskt att det har gått så långt att människor inte längre känner sig säkra utanför hemmets fyra väggar, men dessutom drabbar denna polarisering även de ”goda” migranterna som vill göra rätt för sig.

Givetvis fanns det även politiskt korrekta barn till de äldre med på middagen som inflikade att det nog var bäst att byta samtalsämne eftersom det finns barn här som faktiskt uppskattar sina skolkamrater och tycker att de är trevliga oavsett härkomst. Tänk vad världen skulle vara enklare att leva i utan alla dessa politiskt korrekta godhetsknarkare som inte förstår att det handlar om den stora bilden och inte enskilda individer!

Självklart finns det bra och dåliga människor bland alla folkgrupper, det är nog alla överens om, men hur länge till ska vi ignorera det faktum att det har gjorts studier där statistiken talar sitt tydliga språk? Fakta finns på bordet – det är bara konstruktiva åtgärder som saknas. Det är när vi förtiger problemen som vi också ger vårt tysta godkännande!

Den migrations-, integrations- och rättspolitik som förts de senaste decennierna har sannerligen gjort mer skada än nytta och nu när vi står inför fakta med möjlighet att välja en ny väg, så ser det ändå ut att bli pannkaka av det. Så folket fortsätter att prata och förfäras, medan våra makthavare fortsätter att smörja kråset och sko sig på befolkningen.

Den dagen vi slutar gå till ”gruvorna” och generera nya skattepengar samt slutar konsumera, är dagen när våra politiker äntligen sätter kaffet i vrångstrupen och tvingas inse att folket har fått nog, men tyvärr är vi inte där ännu!

20181126_113013.jpg

2 reaktioner till “Alla pratar om det, men ingen är redo att agera och utkräva ansvar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s