Nu försöker media diskreditera oss som försöker agera ögonöppnare!

Efter publiceringen av min insändare i NSK i måndags börjar man nu föra fram tesen att vi sprider desinformation. I mitt kommentarsfält har jag sett en artikel från Metro med en rubrik som hänvisar till att det florerar ryktesspridning kring FN:s migrationsavtal och man intervjuar dels en talesman för Justitiedepartementet, dels en jurist från Amnesty International som reder ut vad som gäller. Tydligen har vi fått allting om bakfoten för detta avtal är verkligen bara till för att säkerställa att migranterna behandlas humant enligt internationell rättspraxis och allt annat är bara konspirationsteorier.

Fler och fler meningsmotståndare börjar hitta in i kommentatorsfältet och jag välkomnar diskussionen men känner samtidigt aggressiva undertoner från båda lägren, varför jag befarar att den önskade debattnivån kan bli svår att upprätthålla.

Min magkänsla som oftast har rätt, säger mig att jag kommer att smutskastas framöver precis som alla som försöker påverka det manipulerade folket att se igenom dimridåerna, så jag vill bara framföra att mitt syfte med debattinlägget var att föra upp det på agendan i Sverige eftersom det är knäpptyst. I andra länder diskuteras det flitigt i riksdagen, medan våra politiker lägger locket på. Det är inte acceptabelt och de har bara sig själva att skylla för den ryktesspridning som dragit igång. Hade man från början vågat ta debatten och förklarat sakligt vad det kommer att innebära samt redovisat Sveriges inställning, så hade man kunnat undvika en hel del av det som nu sker.

Nedanstående kommentar till mitt debattinlägg är taget från NSK:s websida och är ett klockrent exempel på hur gemene man i Sverige resonerar. Detta är kärnproblemet i vårt land och den stora anledningen till att vi aldrig kommer framåt eftersom vi hela tiden har en majoritet av bakåtsträvande individer som är fullt upptagna med inte vilja ta till sig verkligheten –
dessutom använder de sig alltid av rasist/nazist-kortet för att döda debatten!

”Den där stolta skånska pantern, som tidningen berömmer sig av, måste ju invandrat till Skåne. Förmodligen skäms den så att fläckarna ramlar av, när den läser Jenny Piper. Jenny Piper kan kalla sig oberoende skribent bäst hon vill; hon är lika ”oberoende” som Mattias Karlsson, Katerina Janouch eller Hanif Bali, som också plockar poäng på att inte hålla sig till sanningen utan i stället köra brunpopulistiska klyschor. Nej, FN-avtalet handlar inte om fri allmän invandring över alla landsgränser – men det är förstås tacksamt att hetsa om. Nej, Sverige är inte på väg att ”drunkna i problem”, även om Jenny Piper och hennes vänner skulle finna det politiskt lämpligt att det vore sant. Nej, det föreligger inget konspiratoriskt skapande av ”dimridåer” för att hemlighålla FN-avtalet för det stackars svenska folket: dimridåerna skapas av Piper med meningsfränder. ”Globalister som frodas av att misären breder ut sig i Europa” – exakt vilka är de, Piper? Den verklighet du vill att vi ska tro på existerar inte.”

Mina barn har frågat mig varför jag skriver så mycket morgon och kväll – en mycket befogad fråga, jag har förklarat för dem vad jag gör och varför men det är bara de två äldsta som förstår att det handlar om deras framtid samt vikten av att få människor som befinner sig i dvala att vakna upp och förstå vad som håller på att hända med vårt land om vi inte ingriper. Min äldsta son har redan bestämt sig för att flytta till USA så fort han blir vuxen, men min förhoppning är att vi ska försöka lyckas vända skutan innan dess och skapa ett drägligt liv för våra avkommor även om vi har en gigantiskt uppförsbacke framför oss.

Barnen är min inspiration som ger mig kraft att fortsätta, så även om det blåser kallt och kritiken haglar så ämnar jag inte ge upp i första taget. Som jag har sagt tidigare – när mina barn är vuxna ska jag kunna se dem i ögonen utan att skämmas och när jag ligger på min dödsbädd ska jag inte känna att jag ångrar något!

https://www.metro.se/artikel/rykten-och-desinformation-sprids-om-fns-migrationsramverk?fbclid=IwAR0c4QGTReslvvjH4mH4JfTYgxbJfKc2ypswu-q3ViWudqJFoKvp_guw_uc

my way

Annonser

6 reaktioner till “Nu försöker media diskreditera oss som försöker agera ögonöppnare!

  1. Det är inte mycket att bry sig om Jenny,människor som sätter ihop lite bokstäver utan eftertanke.
    Vill hen veta vem globalisterna är rekommenderar jag hen att titta på den timmeslånga intervjun med en av världens mest insiktsfulla vänstermänniskor,Noam Chomsky i Requiem for the Amercan dream.Han bekräftar våra ”konspirationsteorier”. Det finns tokhöger och det finns tokvänster och så finns det alla vi andra som sakligt och lågmält konstaterar.Det är inget ideologiskt krav att vara dum i huvudet bara för att man är vänster.

    Gilla

  2. Det är väl inte så konstigt att det florerar ryktesspridning om FN:s migrationsavtal då gammelmedia har mörkat det som är på gång! Jenny du skall inte ha dåligt samvete för att du fört upp detta till ytan! Du skall se det som ett tecken på att det du säger är rätt när du blir kallad för ”brunråtta”! Dessa människor är så förblindade av sina socialistiska tankegångar, att de inte är öppna för en sakdebatt!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s