I helgen blev en pensionär mördad av en asylsökande från Afghanistan – nu vill Tyskland bli av med kriminella migranter!

I helgen blev den 85-årige pensionären Dietrich .P. mördad i den lilla nordtyska byn Wittenberg. Eftersom hans dotter är aktiv med att hjälpa migranter så förmedlade hon kontakten med en ung asylsökande från Afghanistan. Den unge mannen har hjälpt den gamle mannen till och från under hösten, till exempel under den vecka som hans stöd från hemtjänsten var på semester.

I lördags var han återigen hos den gamle mannen och plötsligt hörde hemtjänstarbetaren konstiga ljud från Dietrichs hus. Han hade nämligen en babymonitor installerad i huset för att kunna ha översikt på den gamle mannen och nu blev hemtjänstarbetaren vittne till ett mord.

I huset överföll den unge afghanske asylsökanden den 85-årige mannen och skar halsen av honom. Därefter stal han Dietrichs bil och flydde från huset i den, men körde in i en häck och lämnade bilen springandes. Han hittades senare av polisen eftersom hemtjänstarbetaren slagit larm och nu är den 20-årige afghanen häktat för mord. Polisen har inget motiv, men man avvisar att mordet ska ha politiska eller religiösa kopplingar.

Inrikesministern i delstaten Mecklenburg-Vorpommern, Lorenz Caffier (CDU), varnar för att ”utnyttja det begångna brottet för att främja hat och våld”.

Det senaste året har 56 mord eller försök till mord begåtts i Meckenburg-Vorpommern och i åtta av de tillfällena hade gärningsmannen utländskt påbrå enligt delstatens inrikesministerium.

Den unge afghanen hade fått avslag på sin asylansökan och skulle utvisas från Tyskland i januari.

Mordet är det senaste exemplet på allvarliga brott som begåtts av migranter i Tyskland vars asylansökningar blivit avslagna. Det började med terrorattacken mot julmarknaden i Berlin i december 2016, när en avvisad asylsökande från Tunisien körde in i folkmassan med en lastbil och dödade 12 personer samt skadade 49. I oktober blev 8 män, varav 7 asylsökande från Syrien, anhållna i den sydtyska byn Freiburg, anklagade för gruppvåldtäkt på en 18-årig flicka. I loppet av de senaste två åren har fyra unga flickor blivit mördade av asylsökande , varav flera hade fått utvisningsbeslut.

Flera liknande saker har drabbat befolkningen och satt stor press på politikerna att öka deporteringarna av migranter som fått avslag – särskilt de kriminella migranterna. Efter våldtäkten i Freiburg överväger man om det är möjligt att börja skicka hem kriminella syriska flyktingar som fått avslag.

I helgen läckte uppgifter ut om hur inrikesministeriet tänker sig att deporteringarna skall gå till och enligt flera tyska medier ska bland annat asylsökande som kommer till Tyskland från andra EU-länder snabbt skickas tillbaka dit i enlighet med Dublinavtalet. Därutöver vill man ha mer kontroll över de migranter som söker asyl och de måste uppge för asylcentret vart de befinner sig på natten. Reglerna skall förhindra att avvisade asylsökande gömmer sig för myndigheterna. Ett chip skall informera myndigheterna om vart de asylsökande hämtar sin post så att man exempelvis vet att de har mottagit brev om avslag på sin asylansökan. Övervakningen kan leda till att en asylsökande som man misstänker kommer att försöka fly, sätts i förvar. Systemet finns redan i vissa delstater. Vidare vill myndigheterna också ha möjlighet att boka hemresor utan att behöva uppge namn till flygbolagen. På det sättet kan man i sista stund ersätta avvisade asylsökande som inte är i stånd att flyga eller har försvunnit, med andra som skall avvisas.

Det finns omkring 800.000 syriska asylsökande i Tyskland. Just nu huserar landet 235.000 avvisade asylsökande, varav 174.000 har så kallad tolererad vistelse. De övriga 61.000 skall utvisas.

I loppet av de första sex månaderna i år, blev 12.000 personer utvisade från Tyskland.

Meanwhile in Sweden… kan vi inte klara av att utvisa någon. Idag skrev någon organisation en snyftinsändare i Aftonbladet om den förfärliga behandlingen av de afghaner som fått avslag på sin asylansökan och asylaktivisterna står som spö i backen i Sverige, medan poliserna har händerna bakbundna. Här skulle politikerna behöva göra ett rejält avstamp!

Men just det, vi har ingen regering på plats och den som ser ut att tillsättas vill bara ha in fler och fler i landet! Det är bara att be för glatta livet och hoppas på att ingen svensk blir mördad för att det slagit slint i huvudet på en avvisad migrant!

https://politiken.dk/udland/art6854132/Tyskland-vil-af-med-kriminelle-asylansøgere

hus

Annonser

2 reaktioner till “I helgen blev en pensionär mördad av en asylsökande från Afghanistan – nu vill Tyskland bli av med kriminella migranter!

  1. Men just det, det har redan slagit slint i huvudet på en illegal migrant – Akilov!

    Har vi utvisat aset? Nej, det går inte på grund av väntande inhuman behandling av honom i hans hemland! 🤬

    Gilla

  2. Man kan nog misstänka att brotten görs enbart för att utvisning inte skall kunna verkställas.Det är ju förslag att mindre brott som utförs av asylsökande som fått avslag skall avskrivas och följden blir väl då att de begår ännu grövre brott.Alla asylsökande som får avslag skall låsas in omedelbart i väntan på utvisning.Svenska politiker har mycket blod på sina händer och många liv på sina samveten.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s